Sobre l'organització del compte

Abans de crear cap més anunci, és important que conegueu el disseny de tres capes de Google Ads. Entendre la relació entre aquestes capes del vostre compte us ajudarà a organitzar els anuncis, les paraules clau i els grups d'anuncis en campanyes eficaces orientades al públic adequat.

En aquest article s'explica com s'organitzen els elements del compte.

Com s'organitza Google Ads

Google Ads s'organitza en tres capes: de compte, de campanyes i de grups d'anuncis.

1. El compte s'associa a una adreça electrònica, a una contrasenya i a una informació de facturació úniques.
  2. Les campanyes tenen definits un pressupost i una configuració que determinen on es mostren els anuncis.
  3. Els grups d'anuncis contenen un conjunt d'anuncis semblants i paraules clau.

Notes

• A les campanyes de vídeo, els grups d'anuncis contenen anuncis de vídeo que tenen les mateixes ofertes i els mateixos criteris de segmentació.
    • Un grup d'anuncis només pot contenir anuncis de vídeo que tinguin el mateix format. Per publicar anuncis de vídeo TrueView in-stream i in-display, heu de crear dos grups d'anuncis diferents.

Compte

Correu electrònic i contrasenya únics
Informació de facturació

Campanya

Campanya

Configuració
de pressupost

Configuració
de pressupost

Grup d'anuncis

Grup d'anuncis

Grup d'anuncis

Grup d'anuncis

Anuncis
Paraules clau

Anuncis
Paraules clau

Anuncis
Paraules clau

Anuncis
Paraules clau