Kampanja-asetukset

Muokkaamalla kampanja-asetuksiasi voit räätälöidä kampanjasi tarpeidesi mukaiseksi. Valitsemiasi kampanja-asetuksia käytetään kaikissa saman kampanjan mainoksissa. Valitsemasi kampanjatyyppi määrittää, mitkä asetukset ovat käytettävissäsi.

Eri kampanja-asetusten merkitykset

Asetus Kuvaus Viitteet
Kampanjan nimi Tässä kohdassa voit antaa kampanjalle nimen. Vaikka Google Ads antaakin kampanjalle oletusnimen, kampanjalle kannattaa valita kampanjan teeman mukainen nimi, jotta löydät sen helposti tililtäsi. Asiakkaasi eivät näe kampanjan nimeä.
Kampanjatyyppi

Valitsemalla oikean kampanjatyypin voit varmistaa, että kampanjan määritykset räätälöidään tavoitteidesi mukaan.

Voit valita myös yhden tai useamman mainontatavoitteen. Kun jatkat Google Adsin käyttöä, näet valitsemiisi tavoitteisiin perustuvia osuvia ehdotuksia.

Lisätietoja sopivan kampanjatyypin valitsemisesta
Verkostot

Verkostot-asetus määrittää, missä mainoksesi näkyvät valitsemasi kampanjatyypin perusteella. Google-hakuverkoston mainoksesi voivat esimerkiksi näkyä Googlen hakusivustoilla ja muilla hakusivustoilla (kuten CNN-sivustolla), jotka näyttävät hakumainoksia yhteistyössä Googlen kanssa. Tällaisia yhteistyökumppaneita kutsutaan hakukumppaneiksi.

Google Display -verkoston mainoksesi voidaan puolestaan näyttää muilla sivustoilla, jotka näyttävät mainoksia yhteistyössä Googlen kanssa.

Lisätietoja hakuverkostosta
Lisätietoja Display-verkostosta

Laitteet Kampanjoita voi kohdistaa erilaisiin laitteisiin, kuten pöytäkoneisiin, tabletteihin ja mobiililaitteisiin. Voit myöhemmin muokata mainoksiasi eri laitteille sopiviksi. Lisätietoja mobiilimainosten tyypeistä
Sijainnit ja kielet Kampanjasi mainoksia voidaan näyttää asiakkaille kohdistettujen maantieteellisten sijaintien mukaan tai asiakkaille, jotka ovat valinneet selaimensa kieliasetukseksi kohdistettu kieleen -asetuksesi. Suosittelemme, että valitset kielen, jolla palvelet asiakkaitasi. Lisätietoja alue- ja kielikohdistuksesta
Hintatarjoukset ja budjetti

Määritä klikkausten hintatarjoukset manuaalisesti tai anna Google Adsin tehdä se puolestasi. Kampanjatyypistä riippuen saatat nähdä muita hintatarjousvaihtoehtoja, joista valita.

Hintatarjousstrategian avulla voit säädellä sitä, kuinka maksat käyttäjien vuorovaikutuksesta mainostesi kanssa. Hintatarjousraja on suurin summa, jonka maksat mainosryhmän mainosten yhdestä klikkauksesta. Budjetti on keskimääräinen summa, jonka olet valmis maksamaan kampanjastasi päivittäin. Voit valita budjetin täysin omien tarpeidesi mukaan ja muokata sitä milloin tahansa.

Lisätietoja hintatarjouksen ja budjetin määrittämisestä
Mainoslaajennukset Voit sisällyttää mainoksiisi lisätietoja, kuten sijaintitietoja, linkkejä verkkosivustosi sivuille ja puhelinnumerosi. Lisätietoja mainosten tehostamisesta laajennuksilla
Lisäasetukset

Muita valinnaisia ominaisuuksia, jotka auttavat kampanjasi optimoinnissa:

• Aikataulu: Määritä kampanjan aloitus- ja lopetuspäivä.
  • Mainosten ajoitus: Valitse tietyt päivät tai kellonajat mainosten näyttämistä varten.
  • Mainosten jakelu: Google Ads näyttää oletuksena mainoksia silloin, kun ne todennäköisimmin saavat klikkauksia tai konversioita, mutta voit myös valita mainosten näyttämisen tasaisemmin eri vuorokaudenaikoina.
  • Sijainnin lisäasetukset
  • Kampanjan URL-valinnat
Lisätietoja mainosten ajoituksesta