Studievejledning til Display Advertising-vurdering

Om kampagneindstillinger

Tilpas dine kampagneindstillinger for at skræddersy din kampagne efter dine behov. De kampagneindstillinger, du vælger, gælder for alle annoncer i den samme kampagne. Den kampagnetype, du vælger, er afgørende for, hvilke indstillinger der er tilgængelige for dig.

Hvad de enkelte kampagneindstillinger betyder

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

Indstilling Beskrivelse Referencer

Kampagnenavn

Her giver du din kampagne et navn. AdWords angiver et standardkampagnenavn for dig, men vi anbefaler, at du vælger et navn, der tydeligt beskriver kampagnens emne, så du nemt kan finde den på din konto. Kunderne kan ikke se dit kampagnenavn.
Kampagnetype

Når du har valgt en kampagnetype, skræddersys kampagneopsætningen til lige netop det, der er relevant for dine mål. Vi anbefaler nye annoncører at starte med en kampagne af typen "Søgenetværk med udvalg fra Displaynetværket", som giver dig en bred vifte af mulige placeringer for dine annoncer.

Du skal også vælge en kampagneundertype. Hvis du foretrækker et nemt og overskueligt overblik over dine kampagne- og funktionsindstillinger, anbefaler vi, at du bruger kampagneundertypen "Standard". Hvis du derimod vil se alle oplysninger om dine kampagne- og funktionsindstillinger, skal du vælge kampagneundertypen "Alle funktioner".

Få flere oplysninger om at vælge den kampagnetype, der passer bedst til dig
Netværk

Indstillingen Netværk angiver, hvor du ønsker at få din annonce vist, baseret på den valgte kampagnetype. Med Google Søgenetværket kan din annonce f.eks. vises på Googles søgewebsites samt på andre søgewebsites, der har indgået partnerskab med Google om at vise søgeannoncer (f.eks. CNN). Disse kaldes for søgepartnere.

Med Google Displaynetværket vises din annonce på andre websites, der har indgået partnerskab med Google om at vise annoncer.

Få flere oplysninger om Søgenetværket
Få flere oplysninger om Displaynetværket

Enheder Kampagner er målrettet mod alle typer enheder, dvs. computere, tablets og mobilenheder. Senere kan du vælge at tilpasse annoncer til forskellige enheder. Få flere oplysninger om typer af mobilannoncer
Geografiske områder og sprog Din kampagnes annoncer er kvalificerede til at blive vist for kunder i dine målrettede geografiske steder eller for kunder, der har valgt dit målretningssprog som deres browsersprog. Vi anbefaler at vælge det sprog, som du bruger, når du betjener dine kunder. Få flere oplysninger om målretning efter sted og sprog
Budgivning og budget

Du kan vælge at indstille dine bud for klik på dine annoncer manuelt eller lade AdWords gøre det for dig. Afhængigt af din kampagnetype kan du se flere indstillinger for budgivning, som du kan vælge mellem.

Din budstrategi er afgørende for, hvordan du betaler for brugernes interaktion med dine annoncer. Din budgrænse er det højeste beløb, som du kan komme til at betale pr. klik for annoncer i en annoncegruppe. Dit budget er det gennemsnitlige beløb, som du har det godt med at bruge på din kampagne hver dag. Du bestemmer helt selv dit budget, og du kan til enhver tid justere det.

Få flere oplysninger om, hvordan du angiver dit bud og dit budget
Annonceudvidelser Inkluder endnu flere oplysninger i dine annoncer, f.eks. adresseoplysninger, links til sider på dit website og dit telefonnummer. Få flere oplysninger om, hvordan du forbedrer din annonce ved hjælp af udvidelser
Yderligere indstillinger

Her er nogle flere valgfri funktioner, der kan hjælpe dig med at optimere din kampagne:

• Tidsplan: Fastsæt en start- og slutdato for din kampagne.
  • Annonceplanlægning: Vælg bestemte dage eller tidspunkter i løbet af ugen, hvor du ønsker at få dine annoncer vist.
  • Annoncelevering: AdWords viser som standard dine annoncer, når der er størst sandsynlighed for, at de modtager klik eller konverteringer, men du kan vælge at vise dem mere jævnt fordelt over hele dagen.
Få flere oplysninger om, hvordan du bruger annonceplanlægning