Escriure anuncis de text que tinguin èxit

Important
  • A partir del 30 de juny de 2022 ja no podreu crear ni editar anuncis de text ampliat.
  • Els anuncis de text ampliat es continuaran difonent i continuareu trobant informes del seu rendiment.
  • Podreu posar en pausa i reactivar els anuncis de text ampliat o, si cal, treure'ls.
  • Us recomanem fermament que feu la transició als anuncis de cerca responsius.
  • Més informació sobre aquest canvi als anuncis de text ampliat

Per arribar als clients potencials de manera efectiva, els anuncis de text han de ser concrets, rellevants, atractius i potents. En aquest article s'expliquen les pràctiques recomanades per escriure anuncis de text que tinguin èxit, així com els errors habituals que cal evitar.

Escriviu anuncis de text que tinguin èxit | Destaqueu els aspectes que us distingeixen

Destaqueu els aspectes que us distingeixen
Enviament gratuït? Gran varietat de productes? Feu-ho saber. Presenteu els productes, els serveis o les ofertes que fan que sigueu competitiu.

Escriviu anuncis de text que tinguin èxit | Preus

Incloeu preus, promocions i exclusives
Sovint, els usuaris fan servir la Cerca de Google per prendre una decisió. Doneu-los el que necessiten perquè la puguin prendre. Si oferiu un descompte durant un temps limitat o teniu un producte exclusiu en estoc, digueu-ho.

Escriviu anuncis de text que tinguin èxit | Oferiu als clients la possibilitat d'actuar

Oferiu als clients la possibilitat d'actuar
Veneu alguna cosa? Digueu-los què poden comprar. Oferiu un servei? Digueu-los com us poden contactar. Les crides a l'acció, com ara compreu, truqueu avui mateix, feu una comanda, navegueu, registreu-vos o obteniu un pressupost deixen clar quins són els passos que s'han de seguir.

Escriviu anuncis de text que tinguin èxit | Incloeu almenys una de les vostres paraules clau

Incloeu almenys una de les vostres paraules clau
Les paraules clau al text de l'anunci indiquen la rellevància de l'anunci respecte al que cerquen els clients. Per exemple, si teniu càmeres digitals com a paraula clau, el títol de l'anunci podria ser "Venda de càmeres digitals". Obteniu informació sobre com podeu crear la millor llista de paraules clau.

Escriviu anuncis de text que tinguin èxit | Pàgina de destinació

Feu coincidir l'anunci amb la pàgina de destinació
Doneu un cop d'ull a la pàgina a la qual enllaceu des de l'anunci (la pàgina de destinació) i assegureu-vos d'incloure-hi les promocions o els productes de l'anunci. És possible que els usuaris surtin del lloc web si no hi troben el que esperen.

Escriviu anuncis de text que tinguin èxit | Atraieu els clients de dispositius mòbils

Atraieu els clients de dispositius mòbils
És més probable que les persones que veuen els anuncis en mòbils vulguin saber on us trobeu o us vulguin trucar. Mostreu la ubicació i el número de telèfon amb recursos d'ubicació i recursos de trucada. També podeu crear anuncis destinats a usuaris de dispositius mòbils amb la versió per a mòbils del lloc web com a pàgina de destinació per anunciar ofertes especials només per a aquest públic. Recordeu que els anuncis de text es poden mostrar de manera diferent en dispositius mòbils.

Consulteu les puntuacions que obté el vostre lloc web pel que fa a velocitat en mòbils i obtingueu solucions ràpides per millorar-la. Proveu el lloc web.

Escriviu anuncis de text que tinguin èxit | Experimenteu

Experimenteu
Creeu tres o quatre anuncis en cada grup d'anuncis i utilitzeu missatges diferents per a cadascun. Així, sabreu quin funciona millor. Google Ads rota els anuncis automàticament per tal que es mostrin més sovint els que ofereixen un millor rendiment. Obteniu més informació sobre la rotació d'anuncis.

Escriviu anuncis de text que tinguin èxit | Errors al text de l'anunci [icon]
Assegureu-vos de no cometre els errors habituals al text de l'anunci
A fi de garantir la màxima qualitat dels anuncis, cal que tots compleixin uns estàndards editorials i professionals exigents. Això vol dir que no poden contenir  espais    addicionals, maJÚSCules FORA DE LLOC ni URL poc clars, entre d'altres.
La informació següent només fa referència als anuncis de text estàndard. Per obtenir més informació sobre els anuncis de text ampliat i llegir consells sobre com escriure'n, consulteu la guia.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now