Sobre els anuncis de text

Important
  • A partir del 30 de juny de 2022 ja no podreu crear ni editar anuncis de text ampliat.
  • Els anuncis de text ampliat es continuaran difonent i continuareu trobant informes del seu rendiment.
  • Podreu posar en pausa i reactivar els anuncis de text ampliat o, si cal, treure'ls.
  • Us recomanem fermament que feu la transició als anuncis de cerca responsius.
  • Més informació sobre aquest canvi als anuncis de text ampliat
Fa poc, hem introduït una sèrie de canvis als anuncis de text ampliat, a fi que tingueu més marge per fer arribar el vostre missatge als clients. A partir d'ara, podeu fer el següent:
  • Afegir un tercer títol.
  • Afegir una segona descripció.
  • Utilitzar fins a 90 caràcters per a cada descripció.

Els anuncis de text de la Xarxa de Cerca es mostren a sobre i a sota dels resultats de la Cerca de Google. Té tres parts: un URL visible, un text del títol i un text de descripció.

Anunci www.example.com/assegurança

Cobertura integral | Protegiu-vos al millor preu | Pressupost sense compromís

Una assegurança econòmica i fiable. Un 10% de descompte en pressupostos en línia. Compareu diferents plans d'assegurança fàcilment i en només uns segons.

Per què és possible que no vegeu els vostres anuncis de cerca

Pot ser que no es mostrin anuncis en tots els resultats de la cerca, fins i tot en les consultes per a les quals els anunciants facin ofertes. Per tant, sovint pot passar que no es mostri cap anunci en una pàgina, encara que hi hagi anunciants que hagin fet ofertes per als termes de cerca que han generat els resultats en qüestió.

Per garantir un contingut d'anuncis d'alta qualitat als resultats de la cerca, Google requereix que tots els anuncis compleixin un nivell determinat de qualitat. En alguns casos, els anuncis de baixa qualitat pràcticament no es mostren (encara que tinguin ofertes altes). Obteniu més informació sobre la qualitat dels anuncis.

Títol

El títol és la part de l'anunci més visible; per tant, val la pena incloure-hi les paraules que és possible que els usuaris introdueixin a la Cerca de Google. L'anunci de text té tres títols. Podeu introduir fins a 30 caràcters a cadascun per promocionar el vostre producte o servei. Els títols se separen amb una barra vertical "|" i pot ser que es mostrin de manera diferent segons el dispositiu que es faci servir per veure l'anunci.

URL visible

L'URL visible, normalment de color verd, mostra l'adreça del vostre lloc web. Aquest URL visible està format pel domini de l'URL final i pel text dels camps "Camí" opcionals. Aquests camps estan pensats per ajudar els usuaris que vegin el vostre anunci a fer-se una idea més clara d'on aniran a parar en fer-hi clic. El text del camí no ha d'estar necessàriament en el mateix idioma que l'URL visible.

Descripció

Feu servir aquests camps per destacar informació sobre el producte o el servei que oferiu. Un bon recurs és introduir-hi una "crida a l'acció", per motivar els usuaris a fer alguna cosa en concret. Si teniu una sabateria en línia, per exemple, podeu incloure "Feu una comanda" o "Comprei sabates" a la línia de descripció. En canvi, si teniu una empresa de serveis, hi podeu afegir alguna cosa com "Demaneu un pressupost instantani en línia" o "Consulteu els preus".

Límits de longitud

Camp Longitud màxima
Títol 1 30 caràcters
Títol 2 30 caràcters
Títol 3 30 caràcters
Descripció 1 90 caràcters
Descripció 2 90 caràcters
Camí (2) 15 caràcters cadascun

Als anuncis de text ampliat, s'apliquen els mateixos límits de longitud en tots els idiomes. En el cas dels idiomes d'amplada doble, com ara el coreà, el japonès o el xinès, cada caràcter compta com a dos caràcters en lloc d'un.

Per veure com queden els vostres anuncis als resultats de la Cerca de Google sense afectar-ne les estadístiques, utilitzeu l'Eina de previsualització i diagnosi d'anuncis.

Consell

Podeu proporcionar més informació sobre la vostra empresa, com ara la ubicació, el número de telèfon o enllaços profunds addicionals al vostre lloc web, afegint recursos als anuncis de text. Més informació sobre els recursos d'anunci

També podeu fer servir text dinàmic a fi de personalitzar l'anunci per a cada persona. Més informació sobre com es poden crear anuncis de text amb text personalitzat

Utilitzar caràcters especials als anuncis

La majoria de caràcters no anglesos, inclosos els accents, les dièresis i les ces trencades, es mostren correctament als anuncis i, fins i tot, a l'URL visible.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now