Om e-postvarsler

Du får e-postvarsler når vi har viktig informasjon til deg om Google Ads-kontoen din. I tillegg kan du velge å motta andre typer varsler via e-post.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan e-postvarsler fungerer. Finn ut hvordan du endrer innstillingene dine for e-postvarsler

Du kan lese mer om varsler du mottar direkte i kontoen din, i artikkelen Om varsler i kontoen.

Sånn fungerer det

E-postvarsler sendes til e-postadressene til brukerne som har tilgang til den aktuelle Google Ads-kontoen.

Dette er de ulike typene e-postvarsler:

• resultatrapportering
  • nyhetsbrev
  • markedsundersøkelser fra Google
  • tilpassede hjelpe- og resultatforslag
  • spesialtilbud
  • vedlikehold av kampanjer
  • varsler om retningslinjene og om annonser som ikke er godkjent
  • rapporter
  • faktureringsvarsler

Du kan velge forskjellige e-postinnstillinger for de ulike varseltypene.

• For de fem første typene (resultatrapportering, nyhetsbrev, markedsundersøkelser fra Google, tilpassede hjelpe- og resultatforslag og spesialtilbud): Du kan velge mellom å motta alle e-poster eller å velge bort alle.
  • For varsler om vedlikehold av kampanjer og varsler om retningslinjene og om annonser som ikke er godkjent: Hvis du er den eneste brukeren i en Google Ads-konto, kan du velge mellom å motta alle varsler eller bare de viktigste varslene. Hvis det er flere brukere i Google Ads-kontoen, må minst én bruker velge å motta alle varsler eller bare de viktigste av dem. Alle andre brukere kan velge å motta alle varsler, bare de viktigste eller ingen varsler.
    • Merk: Det gjelder et unntak hvis kontoen din er tilknyttet en managerkonto. I så fall kan du velge at ingen av brukerne skal motta viktige varsler. I stedet mottar den tilknyttede managerkontoen automatisk viktige varsler på vegne av kontoen din.
  • For rapporter: Du kan velge å motta alle tilgjengelige rapporter, eller bare rapporter du oppretter selv.
  • For faktureringsvarsler: Du kan gjøre endringer ved å gå til «Innstillinger-siden» under «Fakturering og betalinger».

Alle brukere i Google Ads-kontoer kan velge sine egne innstillinger.

Tips

Hvis du gir brukerne tilgangsnivået «Kun tilgang til e-post», kan de motta e-postvarsler om Google Ads-kontoen din, men kan ikke logge på Google Ads-kontoen. Finn ut hvordan du deler og administrerer tilgangsnivåer i kontoer