Tietoja sähköposti-ilmoituksista

Saat sähköpostitse ilmoituksia Google Ads -tiliäsi koskevista tärkeistä asioista. Halutessasi voit saada sähköpostitse myös muuntyyppisiä ilmoituksia.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten sähköposti-ilmoitukset toimivat. Ohjeet sähköposti-ilmoitusten asetusten muuttamiseen löytyvät artikkelista Sähköposti-ilmoitusten asetusten muuttaminen.

Lisätietoja ilmoituksista, jotka saat suoraan tilillesi, on kohdassa Tietoja tilin sisäisistä ilmoituksista.

Kuinka ilmoitukset toimivat

Sähköposti-ilmoituksia lähetetään niiden käyttäjien sähköpostiosoitteisiin, joilla on Google Ads -tilin käyttöoikeus.

Sähköposti-ilmoitusten tyypit:

• Uutiskirjeet
  • Google-markkinatutkimukset
  • Muokatut ohjeet ja kehitysehdotukset
  • Erikoistarjoukset
  • Kampanjan ylläpitoilmoitukset
  • Hylätyt mainokset ja käytäntöilmoitukset
  • Raportit
  • Laskutusilmoitukset

Voit valita kullekin ilmoitustyypille eri sähköpostiasetukset.

• Ensimmäiset neljä sähköposti-ilmoitustyyppiä (uutiskirjeet, Google-markkinatutkimukset, muokatut ohjeet ja kehitysehdotukset sekä erikoistarjoukset): Voit valita, haluatko saada kaikki sähköpostit vai et mitään sähköposteja.
  • Kampanjan ylläpitoilmoitukset sekä hylätyt mainokset ja käytäntöilmoitukset: Jos olet Google Ads -tilin ainoa käyttäjä, sinun on tilattava joko kaikki ilmoitukset tai vain tärkeät ilmoitukset. Jos Google Ads -tilillä on useita käyttäjiä, vähintään yhden käyttäjän on tilattava joko kaikki ilmoitukset tai vain tärkeät ilmoitukset. Kaikki muut käyttäjät voivat valita, haluavatko he tilata kaikki ilmoitukset, vain tärkeimmät ilmoitukset vai eivät mitään ilmoituksia. Tästä voidaan kuitenkin poiketa, jos tilisi on linkitetty hallinnoijan tiliin. Tällöin voit halutessasi valita, ettei tärkeitä ilmoituksia lähetetä yhdellekään käyttäjälle, vaan tärkeät ilmoitukset lähetetään automaattisesti oman tilisi sijasta siihen linkitetylle hallinnoijan tilille.
  • Raportit: Voit tilata joko kaikki saatavilla olevat raportit tai vain itse luomasi raportit.
  • Laskutusilmoitukset: Voit tehdä muutoksia siirtymällä Laskutus ja maksut ‑osion Asetukset-sivulle.

Muista, että kaikki Google Ads -tilin käyttäjät voivat valita omat asetuksensa.

Vinkki

Jos myönnät käyttäjille Vain sähköposti ‑käyttöoikeudet, he voivat saada Google Ads -tiliisi liittyviä sähköposti-ilmoituksia mutta eivät voi kirjautua Google Ads -tilillesi. Lue lisätietoja tilin käyttöoikeustasojen jakamisesta ja hallinnasta.