Skicka in faktureringsuppgifter

Dina annonser visas när du har skickat in dina faktureringsuppgifter. Du har flera metoder att välja bland för att betala för Google Ads, beroende på i vilket land ditt företag är registrerat och vilken valuta du har angett. Läs mer om vilka alternativ du kan välja mellan i vårt verktyg för att hitta betalningsalternativ.

På den här sidan

Registrera dina faktureringsuppgifter

När du har bestämt dig för hur du vill betala för Google Ads är det dags att skicka in dina uppgifter. Gör så här:

1. Klicka på ikonen Fakturering Faktureringsikon i ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på Inställningar.
  3. Välj på rullgardinsmenyn det land eller den region där din faktureringsadress finns. Då visas alla faktureringsalternativ som är tillgängliga för din plats och valuta.
  4. Gör ditt val och följ anvisningarna nedan för att ange dina faktureringsuppgifter.

Tänk på att om du inte har angett dina faktureringsuppgifter visas inte dina annonser.

Lägga till ett sekundärt kreditkort

Om du använder automatiska betalningar (det vill säga betalar efter att dina annonser har visats) är ett sekundärt kreditkort en garanti för att annonserna visas även om den automatiska betalningen avvisas. Vi rekommenderar starkt att du anger ett sekundärt kreditkort. Om den primära betalningsmetoden av någon anledning inte fungerar debiterar vi ditt sekundära kreditkort så att annonserna fortsätter visas utan avbrott.

Ange en extra betalningsmetod

Tips! Om du har en kampanjkod eller kupong

De flesta kampanjkoder eller kuponger har ett utgångsdatum, så du måste eventuellt tillämpa den kort efter att du har skapat ditt konto. Kom ihåg att du inte kan begära en kampanjkod. Läs om hur du använder kampanjkoder.

När dina annonser börjar visas

Med vissa betalningsmetoder kan dina annonser börja visas på Google så fort du har angett dina faktureringsuppgifter. Med andra betalningsmetoder kan det ta upp till en vecka innan annonserna kan börja visas, på grund av tider för betalningsverifiering och handläggning. Information om tider för verifiering och handläggning finns i ditt konto. Det finns även andra saker som kan påverka när annonserna kan börja visas, till exempel processen för att godkänna annonser. Läs om hur du tar reda på om din annons visas.