Laskutustietojen lähettäminen

Jotta saat mainoksesi näkymään, aloita lähettämällä laskutustietosi. Voit maksaa Google Adsille usealla eri tavalla valuuttasi ja yrityksesi rekisteröintimaan mukaan. Näet käytettävissäsi olevat vaihtoehdot käyttämällä maksutapojen etsintätoimintoa.

Jos käytät uutta Google Adsia, et näe tililläsi rataskuvaketta . Klikkaa oikeasta yläkulmasta työkalukuvaketta . Laskutus ja maksut löytyvät Asetukset-otsikon alta.

Laskutustietojen lähettäminen

Kun olet päättänyt, miten haluat maksaa Google Adsista, voit lähettää tietosi. Toimi näin:

1. Kirjaudu tilillesi osoitteessa https://ads.google.com
  2. Klikkaa rataskuvaketta  ja valitse Laskutus ja maksut.
  3. Valitse avattavasta valikosta maa tai alue, jossa laskutusosoitteesi sijaitsee. Näet kaikki laskutusvaihtoehdot, jotka ovat käytettävissä sijainnissasi ja valuutallasi.
  4. Tee valintasi ja kirjoita laskutustietosi ohjeiden mukaisesti.

Varaluottokortin lisääminen

Jos käytössäsi ovat automaattiset maksut (eli maksat mainostesi näyttämisen jälkeen), varaluottokortti auttaa varmistamaan, että mainostesi näyttämistä jatketaan, jos automaattinen maksusi hylätään. Suosittelemme määrittämään varaluottokortin. Jos ensisijainen maksutapasi ei jostain syystä toimi, veloitamme maksun varaluottokortiltasi, jotta mainostesi näyttäminen voi jatkua.

Vinkki: jos sinulla on tarjouskoodi (kuponki)

Jos sinulla on tarjouskoodi, katso, miten voit käyttää sitä. Useimmissa tarjouskoodeissa on päättymispäivä, joten koodi on ehkä käytettävä pian tilin luomisen jälkeen. Muista, ettet voi pyytää tarjouskoodia.

Milloin mainokset alkavat näkyä?

Eräitä maksutapoja käytettäessä mainokset ovat valmiita näkymään Googlessa heti laskutustietojen antamisen jälkeen. Toisia maksutapoja käytettäessä mainokset saattavat alkaa näkyä vasta viikon kuluttua maksun vahvistus- ja käsittelyaikojen takia. Lisätietoja vahvistus- ja käsittelyajoista on tililläsi. Muut seikat, kuten mainoksen hyväksyntäprosessi, voivat myös vaikuttaa siihen, milloin mainokset alkavat näkyä. Lue lisää siitä, miten voit selvittää, näkyykö mainoksesi.