Laskutustietojen lähettäminen

Mainokset alkavat näkyä, kun olet lähettänyt laskutustietosi. Voit maksaa Google Adsista monella eri tavalla riippuen yrityksesi rekisteröintimaasta ja valuutasta. Saat lisätietoa saatavillasi olevista vaihtoehdoista käyttämällä maksutapahakua.

Sisällys:

Laskutustietojen lähettäminen

Kun olet päättänyt, miten haluat maksaa Google Adsista, voit lähettää laskutustietosi. Tee näin:

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtäsi Laskutus-kuvaketta Laskutus‑kuvake.
  2. Klikkaa Asetukset.
  3. Valitse avattavasta valikosta maa tai alue, jossa laskutusosoitteesi sijaitsee. Näet kaikki laskutusvaihtoehdot, jotka ovat käytettävissä sijainnissasi ja valuutallasi.
  4. Tee valintasi ja lisää laskutustietosi annettujen ohjeiden mukaisesti.

Muistathan, että mainoksesi eivät näy, jos et lisää laskutustietoja.

Toisen credit-kortin lisääminen

Jos käytät automaattisia maksuja (eli maksat mainostesi näkymisen jälkeen), toinen credit-kortti auttaa varmistamaan mainosten näkymisen myös siinä tapauksessa, että automaattinen maksusi hylätään. Suosittelemme määrittämään varaluottokortin. Jos ensisijainen maksutapasi ei jostain syystä toimi, veloitamme varakorttiasi, jotta mainostesi näkyminen voi jatkua.

Varamaksutavan lisääminen

Vinkki tarjouskoodin tai ‑kupongin haltijoille

Useimmissa tarjouskoodeissa tai ‑kupongeissa on päättymispäivä, joten koodi on ehkä käytettävä pian tilin luomisen jälkeen. Muista, ettet voi pyytää tarjouskoodia. Lue lisää tarjouskoodien käyttämisestä.

Milloin mainokset alkavat näkyä?

Tietyillä maksutavoilla mainokset ovat valmiita näkymään Googlessa heti laskutustietojen lisäämisen jälkeen. Toisia maksutapoja käytettäessä mainokset saattavat alkaa näkyä vasta viikon kuluttua maksujen vahvistus- ja käsittelyaikojen takia. Löydät lisätietoa vahvistus- ja käsittelyajoista tililtäsi. Myös muut seikat (esim. mainoksen hyväksyntäprosessi) voivat vaikuttaa siihen, milloin mainokset alkavat näkyä. Lue lisää siitä, miten voit selvittää, näkyykö mainoksesi.