Använd dina kampanjkoder (kuponger)

Google och våra partner delar ibland ut kampanjkoder för Google Ads. Du kan lösa in dessa specialerbjudanden mot tillgodohavande som sedan tillskrivs ditt Google Ads-konto. Här beskriver vi hur du utnyttjar erbjudandet och följer dess status.

Innan du börjar

• Du måste ange en betalningsmetod.
  • Om du vill använda månadsvis fakturering, måste du ställa in det innan du anger koden. Annars blir erbjudandet ogiltigt och du förlorar kampanjbeloppet när du övergår till fakturering.

Var ska du ange kampanjkoden?

1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på verktygsikonen och välj Fakturering och betalningar.
  3. Klicka på Inställningar på menyn till vänster.
  4. Rulla ned till slutet på sidan och klicka på Hantera kampanjkoder.
  5. Ange kampanjkoden.
  6. Klicka på Spara.

Ta reda på hur det går

Om du vill se hur långt du har kvar till kampanjbeloppet, kan du öppna sidan för hantering av kampanjkoder i ditt konto. Sidan uppdateras med några timmars mellanrum. Du kan snabbt kontrollera hur det går för dig, se statusen på eventuella kampanjbelopp och se dina förbrukade eller utgångna kampanjerbjudanden. Gör så här:

1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på verktygsikonen och välj Fakturering och betalningar.
  3. Klicka på Inställningar på menyn till vänster.
  4. Rulla ned till slutet på sidan och klicka på Hantera kampanjkoder.
  5. På kortet Aktiva kampanjer ser du en förloppsindikator för aktuella koder.
  6. Slutförda eller utgångna kampanjer finns på kortet Slutförda kampanjer.