Uw promotiecodes (kortingsbonnen) gebruiken

Google en onze partners verspreiden soms promotiecodes voor Google Ads. Deze speciale aanbiedingen kunnen worden gebruikt om tegoed in te wisselen dat wordt toegepast op uw Google Ads-account. In dit artikel leggen we uit hoe u uw aanbieding kunt inwisselen en de status ervan kunt volgen.

Voordat u begint

• U moet een betaalmethode invoeren.
  • Als u maandelijkse facturering wilt gebruiken, moet u deze instelling configureren voordat u uw code invoert. Anders wordt uw aanbieding ongeldig en gaat het bedrag verloren wanneer u overschakelt naar facturering.
Als u het nieuwe, verbeterde Google Ads gebruikt, ziet u geen tandwielpictogram in uw account. Klik rechtsboven op het gereedschapspictogram . Onder de koptekst Instellingen vindt u Facturering en betaling.

Waar u uw promotiecode invoert

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik op het tandwielpictogram en kies Facturering en betaling.
  3. Klik in het menu aan de linkerkant op Instellingen.
  4. Scroll naar de onderkant van de pagina en klik vervolgens op Promotiecodes beheren.
  5. Voer uw promotiecode in.
  6. Klik op Opslaan.

Uw voortgang controleren

Als u wilt zien hoe dicht u in de buurt bent van het ontvangen van uw tegoed, gaat u naar de pagina voor promotiecodebeheer in uw account. Deze wordt elke paar uur geüpdatet. U kunt snel uw voortgang en de status van uw tegoed controleren en uw voltooide of verlopen promoties bekijken. U kunt deze pagina als volgt weergeven:

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik op het tandwielpictogram en kies Facturering en betaling.
  3. Klik in het menu aan de linkerkant op Instellingen.
  4. Scroll naar de onderkant van de pagina en klik vervolgens op Promotiecodes beheren.
  5. Op de kaart 'Actieve promoties' ziet u de voortgang voor huidige codes.
  6. Uw voltooide of verlopen promoties vindt u op de kaart 'Voltooide promoties'.