Uw promotiecodes gebruiken

Google en onze partners distribueren soms promotiecodes voor Google Ads. Deze speciale aanbiedingen kunnen worden gebruikt om tegoed in te wisselen dat wordt toegepast op uw Google Ads-account. In dit artikel leggen we uit hoe u uw aanbieding kunt inwisselen en de status ervan kunt volgen.

Voordat u begint

• Geef een betaalmethode op.
  • Als u maandelijkse facturering wilt gebruiken, moet u deze instelling configureren voordat u uw code invoert. Anders wordt uw aanbieding ongeldig en gaat het bedrag verloren wanneer u overschakelt naar facturering.

Waar u de promotiecode opgeeft

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik op het gereedschapsicoon  en selecteer Promoties onder Facturering.
  3. Klik op de blauwe plusknop .
  4. Geef de promotiecode op.
  5. Klik op Opslaan.

Houd er rekening mee dat gebruikers van een manageraccount op manageraccountniveau geen promotiecode kunnen opgeven via de pagina Promoties. Gebruikers van een manageraccount moeten naar de factureringspagina van het account gaan waarop ze een promotie willen toepassen en de bovenstaande stappen volgen.

Uw voortgang controleren

Als u wilt zien hoe ver u nog verwijderd bent van het tegoed, gaat u naar de pagina Promoties in uw account. Deze wordt elke paar uur geüpdatet. U kunt snel uw voortgang en de status van uw tegoed controleren en uw voltooide of verlopen promoties bekijken. U kunt deze pagina als volgt weergeven:

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik op het gereedschapsicoon  en selecteer Promoties onder Facturering.
  3. Op de pagina Promoties worden alle promotiecodes weergegeven die zijn toegevoegd aan uw Google Ads-account, plus de bijbehorende bedragen en statussen, waaronder:
    • Actief: de beloning voor de kortingsbon is toegekend.
    • Ingewisseld: wordt aan gewerkt: de kortingsbon is ingewisseld, maar aan de uitgavenvereiste (d.w.z. 'Besteed € 25, ontvang
    • € 50') is nog niet voldaan.
    • Verwerken: aan de uitgavenvereiste (d.w.z. 'Besteed € 25, ontvang € 50') is voldaan en ons systeem verwerkt het toegekende
    • beloningsbedrag.
    • Verlopen: de kortingsbon is verlopen nadat deze is ingewisseld en voordat aan de uitgavenvereiste werd voldaan.
    • Ongeldig gemaakt: de kortingsbon was ongeldig of is ongeldig gemaakt.