Brug dine kampagnekoder (kuponer)

Google og vores partnere distribuerer af og til kampagnekoder til Google Ads. Disse særtilbud kan bruges til at indløse kredit til anvendelse på din Google Ads-konto. Denne artikel forklarer, hvordan du kan indløse dit tilbud og spore statussen.

Før du begynder

• Du skal angive en betalingsmetode.
  • Hvis du vil bruge månedlig fakturering, skal du sørge for at konfigurere denne indstilling, før du indtaster din kode. Ellers vil tilbuddet være ugyldigt, og beløbet går tabt, når du skifter til fakturering.

Hvor skal kampagnekoden indtastes?

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet , og vælg Fakturering og betalinger.
  3. Klik på Indstillinger i menuen til venstre.
  4. Rul ned til bunden af siden, og klik derefter på Administrer kampagnekoder.
  5. Indtast din kampagnekode.
  6. Klik på Gem.

Tjek din status

Hvis du vil se, hvor tæt du er på at have optjent din kredit, skal du gå til siden til administration af kampagnekoder på din konto. Den opdateres med nogle timers mellemrum. Du kan hurtigt se din status og statussen for en kredit, og du kan se indløste eller udløbne promoveringer. Sådan kommer du derhen:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet , og vælg Fakturering og betalinger.
  3. Klik på Indstillinger i menuen til venstre.
  4. Rul ned til bunden af siden, og klik derefter på Administrer kampagnekoder.
  5. På kortet "Aktive promoveringer" kan du se statuslinjen for aktuelle koder.
  6. Dine indløste eller udløbne kampagner findes på kortet "Afsluttede promovering".