Brug dine kampagnekoder

Google og vores partnere distribuerer af og til kampagnekoder til Google Ads. Disse særtilbud kan bruges til at indløse kredit til anvendelse på din Google Ads-konto. Denne artikel forklarer, hvordan du kan indløse dit tilbud og spore statussen.

Før du begynder

• Du skal angive en betalingsmetode.
  • Hvis du vil bruge månedlig fakturering, skal du sørge for at konfigurere denne indstilling, før du indtaster din kode. Ellers vil tilbuddet være ugyldigt, og beløbet går tabt, når du skifter til fakturering.

Hvor skal kampagnekoden indtastes?

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon], og vælg Promoveringer under "Fakturering".
  3. Klik på den blå plusknap .
  4. Indtast din kampagnekode.
  5. Klik på Gem.

Gå til siden Kampagner

Bemærk! Brugere af managerkonti kan ikke angive en kampagnekode fra managerkontoen via siden Promoveringer. Brugere af managerkonti skal i stedet gå til faktureringssiden for den konto, som promoveringen skal anvendes på, og følge ovenstående fremgangsmåde.

Tjek din status

Hvis du vil se, hvor tæt du er på at have optjent din kredit, kan du gå til kampagnesiden på din konto. Den opdateres med nogle timers mellemrum. Du kan hurtigt se din status og statussen for en kredit, og du kan se indløste eller udløbne promoveringer. Sådan åbner du siden:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon], og vælg Promoveringer under "Fakturering".
  3. På siden "Promoveringer" kan du se alle de kampagnekoder, der er blevet tilføjet på din Google Ads-konto, samt de relaterede beløb og statusser, heriblandt følgende:
    • Aktiv: Den belønning, der er knyttet til kuponen, er blevet tildelt.
    • Indløst: På vej mod at opfylde kriterierne: Kuponen er blevet indløst, men forbrugskravet (f.eks. "Få 500 DKK, når du har brugt 250 DKK") er endnu ikke opfyldt.
    • Behandling i gang: Forbrugskravet (f.eks. "Få 500 DKK, når du har brugt 250 DKK") er opfyldt, og systemet er i gang med at behandle det tildelte beløb.
    • Udløbet: Kuponen er udløbet, efter at den er blevet indløst, og inden forbrugskravet er opfyldt.
    • Ikke længere gyldig: Kuponen er ugyldig/ikke længere gyldig.