Utilitzar codis promocionals

De vegades, Google i els seus partners ofereixen codis promocionals per a Google Ads. Aquestes ofertes especials es poden utilitzar per bescanviar‑les per crèdit que s'aplica al vostre compte de Google Ads. Aquest article explica com podeu bescanviar l'oferta i fer-ne un seguiment de l'estat.

Abans de començar

• Haureu d'introduir una forma de pagament.
  • Si voleu utilitzar la facturació mensual, assegureu-vos de definir aquesta opció de configuració abans d'introduir el codi. Si no ho feu, l'oferta quedarà invalidada i perdreu l'import en canviar el mètode de facturació.

On s'ha d'introduir un codi promocional

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Facturació Icona de facturació.
  2. Feu clic a Promocions.
  3. Feu clic al botó de més de color blau .
  4. Introduïu el codi promocional.
  5. Feu clic a Desa.

Visita la pàgina Promocions

Nota: els usuaris d'un compte de gestor no poden introduir cap codi promocional des del nivell de gestor a través de la pàgina Promocions; han d'anar a la pàgina de facturació del compte al qual volen aplicar una promoció i seguir els passos anteriors.

Comprovar l'evolució

Per saber quant us falta per aconseguir el crèdit, aneu a la pàgina Promocions del compte. Aquesta pàgina s'actualitza molt sovint i us permet comprovar ràpidament l'evolució i l'estat del crèdit, a més de veure quines promocions han finalitzat o han caducat. Seguiu aquestes indicacions per arribar‑hi:

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Facturació Icona de facturació.
  2. Feu clic a Promocions.
  3. A la pàgina "Promocions", veureu tots els codis promocionals que s'han afegit al compte de Google Ads, així com els imports i estats relacionats, que poden ser els següents:
    • Actiu; s'ha concedit la recompensa associada al cupó.
    • Bescanviat: s'està guanyant; el cupó s'ha bescanviat correctament, però el requisit de despesa (per exemple, "Gasteu 25 $ i obteniu-ne 50") encara no s'ha complert.
    • S'està processant; el requisit de despesa (per exemple, "Gasteu 25 € i obteniu-ne 50") s'ha complert i el nostre sistema està processant l'import de la recompensa concedida.
      • Nota: l'import de la recompensa s'hauria de mostrar al vostre compte 35 dies després que s'hagin complert els requisits.
    • Caducat: el cupó ha caducat després de bescanviar-lo i abans d'haver complert el requisit de despesa.
    • Invalidat; el cupó no era vàlid o s'ha invalidat.