HubSpot: Google-tagin käyttöönotto

Voit mitata sivustoosi liittyvää käyttäytymisdataa Google Adsilla ja Google Analyticsilla. Seuraamalla tässä artikkelissa olevia ohjeita voit ottaa tagin käyttöön Google Ads- tai Google Analytics ‐tililläsi. Lue lisää tagin asentamisesta sivustotyökalun tai sisällönhallintajärjestelmän avulla.

Ennen kuin aloitat

Voit integroida HubSpot-tilisi Google Analyticsiin maksutta ilman liitännäistä. Integrointi edellyttää, että

Voit käyttää Google-tagitunnusta käyttöönoton aikana. Saatat saada HubSpot-virheilmoituksen, mutta käyttöönotto tallentuu silti oikein.

Jos tagin alussa on "G-"

1. Kirjaudu HubSpot-tilillesi.
  2. Klikkaa ylhäällä olevasta työkalupalkista asetusten rataskuvaketta.
  3. Valitse vasemmasta sivupaneelista Website (Sivusto).
  4. Valitse avattavasta "Website" (Sivusto) ‑valikosta Pages (Sivut).
  5. Valitse verkkotunnus avattavasta "Choose a domain to edit its settings" (Valitse verkkotunnus muokataksesi sen asetuksia) ‐valikosta.
  6. Klikkaa avattavan valikon alla olevaa "Integrations" (Integroinnit) ‑välilehteä.
  7. Valitse kohdan "Integrate with Google Analytics 4" (Integroi Google Analytics 4:ään) ruutu.
  8. Lisää Google-tagitunnus sille tarkoitettuun kenttään.
  9. Klikkaa Save (Tallenna).

Datankeruu alkaa 30 minuutin kuluessa. Tämän jälkeen voit tarkistaa reaaliaikaisesta raportista, että vastaanotat dataa.