Lägga till målgruppssignaler

Med målgruppssignaler kan du dela med dig av dina kunders demografi, intressen och beteenden så att Googles AI kan hitta den mest relevanta målgruppen.

Lägga till målgruppssignaler

Gör följande i avsnittet Målgrupper under tillgångsgruppen:

1. Välj Välj en målgrupp om du redan har skapat målgrupper. Om du inte har skapat några målgrupper väljer du Skapa en målgrupp.
  2. Ge målgruppen ett unikt namn.
  3. Lägg till din data och lägg sedan till anpassade segment.
  4. Välj Spara målgrupp.

Exempel på målgruppssignal

Läs igenom informationen nedan för att avgöra vilken indata som fungerar bäst för dig.

Kundernas interaktioner med ditt företag

Dra fördel av förstapartsdata om kunder och marknadsföring som du redan har från besökare på din dator- och mobilwebbplats, sidvisningar och visningar på sociala medier samt personer som tidigare har utfört en konvertering.

Läs mer om dina datasegment.

Dina anpassade målgruppssegment

Med anpassade målgruppssegment kan du nå en idealisk målgrupp genom att använda relevanta sökord, webbadresser och/eller appar som du lägger till.

Läs mer om anpassade segment.

Demografi

Du kan använda demografisk information för att göra ditt anpassade målgruppssegment snävare. Använd specifika identifierare för att fokusera din kampanj på specifika egenskaper hos målgruppen.

Ytterligare målgruppssegment

Lägg till andra segment för att nå människor baserat på deras egenskaper, intressen och vanor och vad de aktivt söker information om, till exempel livshändelser, intressegrupp eller köpavsikt på marknaden.

Relaterad länk