Tilføj målgruppesignaler

Målgruppesignaler giver dig mulighed for at dele dine kunders demografiske oplysninger, interesser og adfærd for at hjælpe Google AI med at finde den mest relevante målgruppe.

Vejledning

Bemærk! Målgruppesignaler kan kun anvendes på annoncegruppeniveau. Der kan gå op til 2 uger, før Googles maskinlæringsmodeller har integreret og optimeret de nye målgruppesignaler fuldt ud.

Følg vejledningen nedenfor for at tilføje målgruppesignaler:

1. Gå til sektionen "Målgrupper" under din aktivgruppe.
  2. Hvis du allerede har oprettet målgrupper, skal du vælge Vælg en målgruppe. Hvis ikke, skal du vælge Opret en målgruppe.
  3. Opret et unikt navn til din målgruppe.
  4. Tilføj dine data.
  5. Tilføj tilpassede segmenter.
  6. Vælg Gem målgruppe.
Tip! Du kan bruge valgmuligheden "Yderligere segmenter" til at tilpasse din målgruppe yderligere. Du kan forbedre maskinlæringen ved hjælp af søgetermer baseret på tilpassede segmenter.

Input til målgruppesignaler

Dine kunders interaktioner med din virksomhed

Du kan udnytte de førstepartsdata vedrørende kunder om marketing, som du allerede har indhentet fra besøgende på computere og mobilenheder, sidevisninger og visninger på sociale medier og besøgende, der tidligere har konverteret.

Prøv at tilføje data fra disse kilder:

• Lister over besøgende på dit website
  • Lister over appbrugere
  • Kundelister (f.eks. mailinglister og abonnementslister)
  • Lister over videoseere
  • Firebase-lister

Få flere oplysninger om dine datasegmenter.

Bemærk! For at undgå problemer med brugen af målgruppesignaler skal du sørge for, at dine lister overholder nedenstående krav:
  • Lister skal matche kampagnens operativsystemtype. En iOS-kampagne kræver f.eks. en liste over iOS-enheds-id'er.
  • Sørg for, at dine lister opdateres hver 540. dag for at bevare optimal effektivitet.
  • Lister skal have mere end 1.000 aktive og kvalificerede brugere.

Dine tilpassede målgruppesegmenter

Med tilpassede målgruppesegmenter kan du nå ud til din ideelle målgruppe ved at bruge relevante søgeord, webadresser eller apps, du tilføjer. Tilføj de søgeord eller -udtryk, der repræsenterer din målgruppe. Brug webadresser fra websites, der ligner dit eget website. Angiv navnene på apps, som medlemmerne af din målgruppe sandsynligvis bruger.

Få flere oplysninger om tilpassede segmenter.

Demografi

Når du bruger demografiske oplysninger, kan du indsnævre dit tilpassede målgruppesegments fokus ved hjælp af bestemte identifikatorer, så din kampagne fokuserer på egenskaber, der er specifikke for din målgruppe.

Selvom demografiske oplysninger kan bruges til at justere din målgruppe i Performance Max-kampagner, bruger appkampagner med fokus på installation ikke disse ekskluderinger. Det betyder, at selvom du angiver bestemte demografiske grupper, der skal ekskluderes, kan dine annoncer stadig nå ud til personer uden for disse parametre.

Yderligere målgruppesegmenter

Tilføj andre segmenter for at nå ud til personer ud fra oplysninger om, hvem de er, hvilke interesser og vaner de har, og hvad de aktivt søger efter. Disse signaler hjælper dig med at nå ud til den rette målgruppe på det rette tidspunkt.

Prøv at tilføje mål fra disse områder:

• Specifikke demografiske oplysninger: Nå ud til brugergrupper ud fra længerevarende interesser eller livsrelaterede fakta.
  • Livsbegivenheder: Nå ud til brugergrupper, når de er ved vigtige milepæle i livet.
  • Interessebaserede målgrupper: Nå ud til brugergrupper ud fra, hvad de brænder for, samt deres vaner og interesser.
  • Målgrupper i markedet: Nå ud til brugergrupper ud fra deres seneste købshensigt.

Få flere oplysninger om, hvordan du opretter målgruppesegmenter bestående af appbrugere.