Förbättra Performance Max-kampanjer med utökning av slutlig webbadress

Tillåt din Performance Max-kampanj ersätta den slutliga webbadressen med en mer relevant målsida från den slutliga webbadressens domän baserat på användarens sökfråga. En kund som till exempel söker efter hundgodis skulle hamna på sidan med hundgodis på en djuraffärs webbplats i stället för en mer allmän sida, som en sida med alla hundprodukter, efter att ha klickat på en annons.

Google genererar dynamiskt en rubrik, en beskrivning och ytterligare tillgångar som matchar målsidans innehåll. Läs mer om automatiskt skapade tillgångar.

Uteslutning av webbadress

Om du har sidor som du inte vill leda trafik till kan du använda regler för uteslutning av webbadresser eller webbadressparametrar. Om du till exempel inte vill att kunder ska ledas till icke-kommersiella sidor eller avsnitt på din webbplats, som sidan Om oss, kan du utesluta dessa sidor med hjälp av uteslutning av webbadresser.

Exempel

1. Hur gör jag om jag inte vill visa annonser för vissa söktermer?

Låt inställningarna för automatiskt skapade tillgångar vara aktiverade och använd negativa sökord på kontonivå.

1. Hur gör jag om jag vill skicka trafik till vissa sidor?

Låt inställningarna för automatiskt skapade tillgångar vara aktiverade och använd regler för uteslutning av webbadresser.

1. Hur gör jag om jag vill leda trafik till en enda sida eftersom det är den enda konverteringsvägen?

Inaktivera Utökning av slutlig webbadress.