Millorar les campanyes Màxim rendiment amb l'expansió d'URL final

Permeteu que la campanya Màxim rendiment substitueixi l'URL final per una pàgina de destinació més rellevant del domini de l'URL final en funció de la consulta de cerca de l'usuari. Per exemple, un client que cerqui "llaminadures per a gossos" arribarà a la pàgina de llaminadures per a gossos del lloc web d'una botiga d'animals de companyia en lloc d'arribar a una pàgina més genèrica, com ara "tots els productes per a gossos", després de fer clic en un anunci.

Google genera un títol, una descripció i altres recursos dinàmics que coincideixin amb el contingut de la pàgina de destinació. Obteniu més informació sobre els recursos creats automàticament.

Exclusió d'URL

Si voleu excloure pàgines a les quals no voleu que s'enviï trànsit, podeu fer servir regles d'exclusió d'URL o de paràmetres d'URL. Per exemple, si no voleu que es dirigeixi els clients a pàgines o seccions no comercials del vostre lloc web, com ara la pàgina Sobre nosaltres, podeu excloure aquestes pàgines mitjançant exclusions d'URL.

Exemples

1. Si no vull mostrar anuncis per a determinats termes?

Deixeu activada l'opció de configuració de recursos creats automàticament i utilitzeu paraules clau negatives del nivell de compte.

1. Si vull enviar trànsit a determinades pàgines?

Deixeu activada l'opció de configuració de recursos creats automàticament i utilitzeu les regles d'exclusió d'URL.

1. Si vull enviar trànsit a una sola pàgina, perquè és l'únic camí cap a la conversió?

Desactiveu l'expansió d'URL final.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now