Om optimaliserte konverteringer på kontonivå i Google Ads

Med optimaliserte konverteringer får du nøyaktigere konverteringsmålinger og tilgang til mer avansert budgivning. Finn ut mer om optimaliserte konverteringer.
Du kan konfigurere optimaliserte konverteringer på kontonivå i Google Ads-kontoen din. Du kan altså slå på optimaliserte konverteringer i kontoen i sin helhet og forenkle prosessen for å konfigurere optimaliserte konverteringer.

På denne siden

Før du begynner

Optimaliserte konverteringer er en innstilling på kontonivå. Optimaliserte konverteringer er slått på i kontoen din hvis

• du allerede har konfigurert slike konverteringer på konverteringshandlingsnivå
  • du bruker den samme implementeringsmetoden for alle de eksisterende konverteringshandlingene der optimaliserte konverteringer er slått på – for eksempel hvis du bare bruker Google-taggen eller Google Ads API som implementeringsmetode
Hvis du ikke har konfigurert optimaliserte konverteringer, kan du lese artikkelen Om optimaliserte konverteringer for å finne ut mer om hvordan du konfigurerer optimaliserte nettkonverteringer eller optimaliserte konverteringer for potensielle salg.

Slik påvirkes konverteringshandlinger av denne endringen

Med optimaliserte konverteringer på kontonivå kan funksjonaliteten til konverteringshandlingene variere ut hvordan de er konfigurert i Google Ads. Les gjennom informasjonen nedenfor for å finne ut mer om hvordan du blir påvirket av optimaliserte konverteringer på kontonivå.

Eksisterende konverteringshandlinger

Eksisterende konverteringshandlinger der optimaliserte konverteringer allerede var slått på, kommer fortsatt til å dra nytte av optimaliserte konverteringer på kontonivå.

Men eksisterende konverteringshandlinger som ikke hadde optimaliserte konverteringer aktivert, får disse aktivert på kontonivå, med mindre du tidligere proaktivt valgte bort optimaliserte konverteringer i konverteringshandlingen.

Merk deg at du også kan iverksette flere tiltak for å påse at data om optimaliserte konverteringer sendes på riktig måte via tag- eller API-oppsettet. Du kan gjennomgå denne veiledningen tilpasset Google-taggen, Google Tag Manager eller Google Ads API, avhengig av implementeringen.

Nye konverteringshandlinger

Nye konverteringshandlinger arver innstillingene på kontonivå for optimaliserte konverteringer. Hvis optimaliserte konverteringer for eksempel er aktivert på kontonivå og automatisk innsamling brukes, er optimaliserte konverteringer aktivert også i nye konverteringshandlinger, med automatisk innsamling som standard.

Velg å bruke eller velg bort optimaliserte konverteringer på kontonivå

Hvis du har konverteringshandlinger som ikke er overført til optimaliserte konverteringer på kontonivå, kan du velge å gjøre dette fra Google Ads-kontoen din. Finn ut mer om hvordan du velger å bruke optimaliserte konverteringer på kontonivå i Google Ads.

Hvis du kommer frem til at optimaliserte konverteringer på kontonivå ikke fungerer for deg, kan du velge bort bestemte konverteringshandlinger. Finn ut mer om hvordan du velger bort optimaliserte konverteringer på kontonivå i Google Ads.

Linker til relatert innhold