Over verbeterde conversies op accountniveau in Google Ads

Verbeterde conversies is een functie die u kunt gebruiken om de nauwkeurigheid van uw conversiemetingen te verbeteren en effectiever te bieden. Meer informatie over verbeterde conversies
U kunt verbeterde conversies op accountniveau instellen in uw Google Ads-account. Dit betekent dat u verbeterde conversies kunt aanzetten voor uw hele account en dat u minder stappen hoeft uit te voeren om verbeterde conversies in te stellen.

Op deze pagina

Voordat u begint

Verbeterde conversies is beschikbaar als instelling op accountniveau. Verbeterde conversies in de volgende gevallen staat aan in uw account:

• U heeft Verbeterde conversies al eerder ingesteld op het niveau van de conversieactie.
  • U heeft voor uw bestaande conversieacties maar één implementatiemethode waarvoor Verbeterde conversies is aangezet. Bijvoorbeeld als u alleen de Google-tag of de Google Ads API gebruikt als implementatiemethode.
Als u verbeterde conversies nog niet heeft ingesteld, gaat u naar Over verbeterde conversies voor meer informatie over hoe u verbeterde conversies voor web of voor leads instelt.

De gevolgen van deze wijziging voor uw conversieacties

Met verbeterde conversies op accountniveau kunnen uw conversieacties verschillend gedrag vertonen, afhankelijk van de manier waarop ze in Google Ads zijn ingesteld. Hieronder vindt u meer informatie over de gevolgen van verbeterde conversies op accountniveau.

Bestaande conversieacties

Bestaande conversieacties waarvoor Verbeterde conversies al was aangezet, krijgen nog steeds voordeel van Verbeterde conversies op accountniveau.

Voor bestaande conversieacties waarvoor Verbeterde conversies niet was aangezet, wordt dit aangezet met Verbeterde conversies op accountniveau, tenzij u de conversieactie eerder expliciet heeft afgemeld voor Verbeterde conversies.

U kunt ook aanvullende stappen nemen om ervoor te zorgen dat gegevens van Verbeterde conversies correct worden geleverd via de tag- of API-instelling. Afhankelijk van de implementatie kunt u deze instructies doornemen voor de Google-tag, Google Tag Manager of de Google Ads API.

Nieuwe conversieacties

Nieuwe conversieacties nemen de instellingen voor Verbeterde conversies over op accountniveau. Als verbeterde conversies op accountniveau bijvoorbeeld aanstaan en automatische verzameling wordt gebruikt, staan voor nieuwe conversieacties verbeterde conversies ook standaard aan en wordt automatische verzameling standaard gebruikt.

Aan- of afmelden voor verbeterde conversies op accountniveau

Als u conversieacties heeft die niet zijn overgezet naar verbeterde conversies op accountniveau, kunt u zich hiervoor aanmelden vanuit uw Google Ads-account. Meer informatie over hoe u zich aanmeldt voor verbeterde conversies op accountniveau in Google Ads

Als u besluit dat verbeterde conversies op accountniveau niet voor u werken, kunt u zich afmelden voor specifieke conversieacties. Meer informatie over hoe u zich afmeldt voor verbeterde conversies op accountniveau in Google Ads