Om udvidede konverteringer på kontoniveau i Google Ads

Udvidede konverteringer er en funktion, der kan gøre konverteringsmålingen mere præcis og sikre mere effektiv budgivning. Få flere oplysninger om udvidede konverteringer.
Du kan konfigurere funktionen udvidede konverteringer på kontoniveau på din Google Ads-konto for at få en nem metode til at aktivere funktionen på hele kontoen.

På denne side kan du læse om følgende:

Før du går i gang

Udvidede konverteringer er tilgængelige som indstilling på kontoniveau. Udvidede konverteringer er aktiveret på din konto, hvis:

• Du har allerede konfigureret udvidede konverteringer på konverteringshandlingsniveau.
  • Du har kun én implementeringsmetode for alle de konverteringshandlinger, hvor udvidede konverteringer er aktiveret. Det kan f.eks. være, hvis du kun bruger Google-tagget eller Google Ads API som implementeringsmetode.
Hvis du ikke har konfigureret funktionen udvidede konverteringer, kan du læse Om udvidede konverteringer for at få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer funktionen udvidede konverteringer til websites eller for kundeemner.

Sådan indvirker denne ændring på dine konverteringshandlinger

Med udvidede konverteringer på kontoniveau kan der være forskel på adfærden for dine konverteringshandlinger, alt efter hvordan de er konfigureret i Google Ads. Læs nedenstående afsnit for at få flere oplysninger om, hvad implementering af funktionen udvidede konverteringer på kontoniveau indebærer for dig.

Allerede oprettede konverteringshandlinger

Eksisterende konverteringshandlinger, hvor udvidede konverteringer allerede er aktiveret, vil fortsat drage fordel af udvidede konverteringer på kontoniveau.

Allerede oprettede konverteringshandlinger, for hvilke udvidede konverteringer ikke var aktiveret, får funktionen aktiveret med udvidede konverteringer på kontoniveau, medmindre konverteringshandlingen tidligere udtrykkeligt har fravalgt udvidede konverteringer.

Bemærk! Du kan også træffe yderligere foranstaltninger for at sikre, at data om udvidede konverteringer leveres korrekt via tagkonfigurationen eller API-konfigurationen. Afhængigt af implementeringen kan du gennemgå denne vejledning for Google-tag, Google Tag Manager eller Google Ads API.

Nye konverteringshandlinger

Indstillingerne for udvidede konverteringer på kontoniveau nedarves til nye konverteringshandlinger. Hvis funktionen eksempelvis udvidede konverteringer er aktiveret på kontoniveau og der bruges automatisk indsamling af data, aktiveres funktionen udvidede konverteringer som standard også med automatisk indsamling af data for nye konverteringshandlinger.

Tilvælg eller fravælg funktionen udvidede konverteringer på kontoniveau

Hvis du har konverteringshandlinger, der ikke er blevet ændret til udvidede konverteringer på kontoniveau, kan du tilvælge dem via din Google Ads-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du tilvælger funktionen udvidede konverteringer på kontoniveau i Google Ads.

Hvis du beslutter, at udvidede konverteringer på kontoniveau ikke fungerer for dig, kan du fravælge specifikke konverteringshandlinger. Få flere oplysninger om, hvordan du fravælger funktionen udvidede konverteringer på kontoniveau i Google Ads.