Tilvælg udvidede konverteringer på kontoniveau i Google Ads

Udvidede konverteringer er en funktion, der kan gøre konverteringsmålingen mere præcis og sikre mere effektiv budgivning. Få flere oplysninger om udvidede konverteringer.
Du kan konfigurere funktionen udvidede konverteringer på kontoniveau på din Google Ads-konto for at få en nem metode til at aktivere funktionen på hele kontoen.

På denne side kan du læse om følgende:

Vejledning

Du kan tilvælge specifikke konverteringshandlinger blandt udvidede konverteringer på kontoniveau ved at følge vejledningen nedenfor.

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Konfiguration af Google-tagget

Google Ads Tutorials: Account level Implementation of Enhanced Conversions with Google tag

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

1. Klik på ikonet Mål Goals Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Konverteringer på sektionsmenuen.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Udvid panelet "Udvidede konverteringer til websites".
  5. Aktivér "Udvidede konverteringer til websites"
  6. Læs overensstemmelseserklæringen. For at kunne aktivere funktionen udvidede konverteringer skal du bekræfte, at du overholder vores politikker, og at din brug af udvidede konverteringer er underlagt vilkårene for databehandling i Google Ads. Klik på Acceptér og fortsæt for at bekræfte, at du accepterer disse vilkår.
  7. Klik på rullemenuen for at vælge en metode til konfiguration og administration af brugergenererede data. Vælg "Google-tag".
    Bemærk! Hvis du sender Google data om udvidede konverteringer på en anden måde end den, du allerede har valgt i Google Ads, bliver disse data muligvis ikke behandlet. Hvis du f.eks. vælger "Google-tagget" og forsøger at sende data via Google Ads API, bliver de data, der sendes via API'en, ikke behandlet.
  8. Klik på Hvilken metode skal jeg bruge?, hvis du er i tvivl om, hvilken taggingmetode du skal vælge. Angiv dit websitedomæne, og klik på Tjek webadresse for at se forslag.
  9. Hvis du får vist en meddelelse om, at "dit tag indsamler brugergenererede data fra dit website", kan du straks klikke på Gem for at fuldføre konfigurationen.
  10. Klik på Tagoplysninger, hvis du ikke kan se ovenstående meddelelse, eller hvis du vil have flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer udvidede konverteringer.
  11. På skærmen med tagoplysninger kan du vælge, hvordan du vil registrere brugergenererede data i dit tag:
    1. Registrer brugergenererede data automatisk: Siden gennemsøges automatisk for strenge, der matcher et mønster for de konfigurerede datatyper. Denne metode kræver en minimal indsats og fungerer godt for de fleste annoncører. Hvis du vil have mere kontrol, kan du overveje at føje et kodestykke til dit website eller angive CSS-selectors eller JavaScript-variabler. Du kan angive, hvilke CSS-selectors der skal ekskluderes, når automatisk registrering er aktiveret, ved at klikke på "Tilføj ekskluderinger".
    2. Angiv CSS-selectors eller JavaScript-variabler: Angiv CSS-selectors eller JavaScript-variabler manuelt på den af dine sider, der indeholder relevante brugergenererede data. Hvis du vil bruge denne metode, skal du vælge denne mulighed og følge vejledningen nedenfor.
    3. Føj et kodestykke til dit website: Tilføj et kodestykke på dit website, som sender kundedata til matchning. Denne metode maksimerer nøjagtigheden af udvidede konverteringer ved at sikre, at du konsekvent sender korrekt formaterede data, når dit konverteringstag aktiveres. Hvis du bruger denne metode, behøver du ikke at markere afkrydsningsfeltet under "Tagoplysninger". Vi behandler automatisk alle brugergenererede data, du sender til os, via et kodestykke. Hvis du vil, kan du bruge en kombination af valgmuligheder. Du kan f.eks. vælge "Registrer brugergenererede data" for at anvende automatisk registrering på tværs af alle dine konverteringshandlinger og bruge et kodestykke til bestemte konverteringshændelser efter eget valg. Data, der angives via et kodestykke, prioriteres højere end automatisk registrerede data. Se yderligere vejledning nedenfor i "Tilføj et kodestykke på dit website".
  12. Klik på Gem.
  13. Når du har fuldført konfigurationen, kan du validere din implementering for at sikre, at udvidet konvertering er konfigureret korrekt. Efter ca. 30 dage kan du se effekten af udvidede konverteringer i dine rapporter. Få flere oplysninger om resultaterne af implementeringen af udvidede konverteringer til websites.
  14. Tilføj et kodestykke på dit website.
Bemærk! Hvis du bruger enten den automatiske metode eller metoden med CSS-vælgere/JavaScript-variabler, bruger Google som standard en annoncecookie til at indsamle hashkrypterede førstepartskundedata på dine vegne og knytte disse data til efterfølgende konverteringshændelser, der finder sted i løbet af samme brugersession. Hvis du implementerer samtykketilstand, er annoncecookien underlagt samtykkestatussen ad_storage for den samtykketilstand, hvor den er implementeret. Du kan til enhver tid deaktivere denne funktion ved at klikke på værktøjsikonet øverst til højre på din konto og derefter klikke på "Google-tagget" og deaktivere "formularinteraktioner" i din tagkonfiguration.

Du kan gennemgå rapporten Konverteringsdiagnostik i Google Ads for at tjekke, om funktionen udvidede konverteringer fungerer efter hensigten, eller for at foretage selvdiagnosticering af eventuelle implementeringsproblemer.

Se rapporten

Google Tag Manager

Google Ads Tutorials: Account level Implementation of Enhanced Conversions with Google Tag Manager

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

1. Klik på ikonet Mål Goals Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Konverteringer på sektionsmenuen.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Udvid panelet "Udvidede konverteringer til websites".
  5. Aktivér "Udvidede konverteringer til websites"
  6. Læs overensstemmelseserklæringen. Hvis du vil aktivere udvidede konverteringer, skal du bekræfte, at du overholder vores politikker, og at vilkårene for databehandling i Google Ads gælder for din brug af udvidede konverteringer. Klik på Acceptér for at bekræfte, at du accepterer disse vilkår.
  7. Klik på rullemenuen for at vælge en metode til konfiguration og administration af brugergenererede data. Vælg "Google Tag Manager".
    • Bemærk! Hvis du sender Google data om udvidede konverteringer på en anden måde end den, du allerede har valgt i Google Ads, bliver disse data muligvis ikke behandlet. Hvis du f.eks. vælger "Google-tag" og forsøger at sende data via API, behandles de data, der sendes via API, ikke.
  8. Hvis du er i tvivl om, hvilken taggingmetode du skal vælge, skal du klikke på Hvilken metode skal jeg bruge? Angiv dit websitedomæne, og klik på Tjek webadresse for at se forslag.
  9. Klik på Gå til Google Tag Manager, og følg vejledningen under Konfigurer udvidede konverteringer til websites ved hjælp af Google Tag Manager for at fuldføre konfigurationsprocessen i Google Tag Manager.

Du kan gennemgå rapporten Konverteringsdiagnostik i Google Ads for at tjekke, om funktionen udvidede konverteringer fungerer efter hensigten, eller for at foretage selvdiagnosticering af eventuelle implementeringsproblemer.

Se rapporten