Over Gegevensbeheer

De pagina Gekoppelde accounts onder Beheerder Admin Icon is verplaatst naar Gegevensbeheer onder Tools Tools Icon. Google Ads-gegevensbeheer is een tool voor gegevensimport en -beheer met een point-and-click-functionaliteit waarmee u klantgegevens van buiten Google ophaalt en activeert in Google Ads. Meer informatie over Gegevensbeheer

Gegevensbeheer maakt het makkelijker om first-party gegevens te importeren en te activeren. Met point-and-click-workflows wordt het mogelijk om de complexiteit en complexiteit van het delen en activeren van first-party gegevens aan te pakken.

U vindt al uw opties voor gegevensbeheer op één plek, zodat u incrementele opbrengst kunt stimuleren en uw bedrijfsresultaten kunt verbeteren.

In dit artikel wordt uitgelegd wat de voordelen zijn van het gebruik van Gegevensbeheer en hoe het werkt.

Voordelen

• Centraal beheer: Gegevensbeheer is een centrale plek waar klanten kunnen koppelen met hun gegevensbronnen in Google-producten, deze kunnen activeren en problemen met hun gegevensbronnen kunnen oplossen. Op deze manier kunnen online en offline gegevensoplossingen naadloos samenwerken.
  • Meer hulp bij het activeren van first-party gegevens: Gegevensbeheer biedt klanten inline informatie en begeleiding over de waarde van first-party gegevens en hoe deze door hun bedrijf kunnen worden gebruikt.
  • Makkelijkere introductie: Gegevensbeheer stroomlijnt het proces om first-party gegevens met Google te delen. Deze oplossing biedt een eenvoudige point-and-click-UI om verbinding te maken met de populairste gegevensbronnen, waaronder die van branchepartnerschappen, en stelt adverteerders in staat gegevens naar meerdere bestemmingen te sturen.
  • Samenwerkingsworkflows: Gegevensbeheer maakt de samenwerking op adverteerdersniveau eenvoudiger en naadlozer met behoud van de vereiste gegevensrechten.

Hoe Gegevensbeheer werkt

Als u de pagina Gegevensbeheer wilt bekijken, klikt u in het navigatievenster aan de linkerkant op de moersleutel Tools Icon en dan op Gegevensbeheer.

Gegevensbeheer heeft de volgende functies waarmee u gegevensbronnen uit uw gekoppelde accounts, Google-tag en conversies kunt consolideren:

• Gekoppelde producten: Bevat Google-koppelingen en externe data pipelines
  • Google-tag: Controleer en configureer uw Google-tags om de effectiviteit van uw website en advertenties te meten. Meer informatie over de Google-tag

Ondersteunde connectors

Met Gegevensbeheer importeert u uw first-party gegevens en activeert u die daarna voor gebruik in Google-bestemmingen, zoals Klantenmatch en Offline conversies opnemen.

Dit zijn de ondersteunde gegevensbronnen. Klik op de naam van een gegevensbron om de installatiegegevens te bekijken.

Al deze gegevensbronnen kunnen worden geactiveerd onder Offline conversies importeren en Klantenmatch, behalve Salesforce, omdat deze optie alleen werkt met Offline conversies importeren.