Bytt fra mål-CPA til mål-ROAS, men behold det samme konverteringsmålet

Bytt budstrategi, men behold konverteringsmålet og den primære konverteringshandlingen i kampanjen

Anbefalte trinn

Bildet viser et egendefinert ikon «1». Sørg for at konverteringsverdier knyttet til den eksisterende konverteringshandlingen blir rapportert via innstillingene for konverteringsmål, importering av konverteringer utenfor nettet eller taggen på nettstedet.

• Ikke rediger konverteringsmålet du har valgt i kampanjen.
  • Fortsett å bruke mål-CPA i 3 konverteringssykluser (eller 4 uker, avhengig av hva som varer lengst). Dermed kan den smarte budgivningen bli opplært på dataene om konverteringsverdiene som samles inn.

Bildet viser et egendefinert ikon «2». Sørg for at du sender verdiene fra alle kampanjene som har den samme konverteringssporingen, enten dette er på konto- eller MCC-nivå, selv om du planlegger å teste ut mål-ROAS bare i visse kampanjer. Dermed kan budgivningssystemet læres opp på data fra alle kampanjene som deler konverteringssporing.

Bildet viser et egendefinert ikon «3». Bytt til mål-ROAS eller maksimer konverteringsverdien som budstrategi.

• Tips: Hvis du bytter til mål-ROAS, kan du fastsette ønsket mål på grunnlag av den historiske ROAS-en fra de siste 4 ukene (eksklusiv konverteringsforsinkelse).

Bildet viser et egendefinert ikon «4». Den smarte budgivningen justeres i tråd med det nye målet over de neste 2–3 konverteringssyklusene. Juster ROAS-mål og/eller budsjetter for å styre resultatene.

Bildet viser en tidslinje for overgangen fra mål-CPA til mål-ROAS.