Overstappen van doel-CPA naar doel-ROAS terwijl het conversiedoel hetzelfde blijft

Wijzig uw biedstrategie terwijl het conversiedoel en de primaire conversieactie van uw campagne hetzelfde blijven.

Aanbevolen stappen

De afbeelding staat voor een aangepast icoon 1. Zorg ervoor dat conversiewaarden voor de bestaande conversieactie worden gerapporteerd via uw instellingen voor conversiedoelen, offline conversies importeren of via de sitetag.

• Bewerk het geselecteerde conversiedoel van uw campagne niet.
  • Blijf doel-CPA gebruiken gedurende 3 conversiecycli (of 4 weken, afhankelijk van wat langer is). Hierdoor kan Slim bieden conversiewaardegegevens leren.

De afbeelding staat voor een aangepast icoon 2. Zorg dat waarden worden doorgegeven voor alle campagnes die conversies bijhouden delen, ongeacht of dit op account- of Mijn Klantencentrum-niveau is, ook als u maar een paar campagnes wilt testen met doel-ROAS. Zo zorgt u dat het biedsysteem wordt getraind voor alle campagnes die Conversies bijhouden delen.

De afbeelding staat voor een aangepast icoon 3. Schakel over naar de biedstrategie doel-ROAS of Conversiewaarde maximaliseren.

• Tip: Als u overschakelt naar doel-ROAS, gebruikt u de historische ROAS van de afgelopen 4 weken (exclusief conversievertraging) om uw doel te bepalen.

De afbeelding staat voor een aangepast icoon 4. Slim bieden wordt in de daaropvolgende 2 tot 3 conversiecycli aangepast aan het nieuwe doel. Pas ROAS-doelen en/of budgetten aan om de prestaties te beheren.

De afbeelding toont een tijdlijnillustratie voor overschakelen van doel-CPA naar doel-ROAS.