Siirtyminen CPA-tavoitteesta ROAS-tavoitteeseen niin, että konversiotavoite pysyy samana

Vaihda hintatarjousstrategiaa säilyttäen kampanjan konversiotavoite ja ensisijainen konversiotapahtuma ennallaan.

Suositellut toimenpiteet

Kuvassa näkyy oma kuvake, jossa on numero 1. Varmista, että nykyisen konversiotapahtuman konversioarvot raportoidaan konversiotavoitteiden asetusten, offline-konversioiden tuonnin tai sivustotagin kautta.

• Älä tee muutoksia kampanjalle valittuun konversiotavoitteeseen.
  • Jatka CPA-tavoitteen käyttöä kolmen konversiosyklin ajan (tai neljän viikon ajan sen mukaan, kumpi on pidempi). Näin Smart Bidding oppii konversioarvodataa.

Kuvassa näkyy oma kuvake, jossa on numero 2. Varmista, että arvot välitetään kaikkiin kampanjoihin, joissa käytetään konversioseurantaa tili- tai Oma asiakaskeskus ‐tasolla, vaikka tarkoituksesi olisi testata ROAS-tavoitetta vain muutamassa kampanjassa. Näin voidaan varmistaa, että hintatarjousjärjestelmä oppii kaikista konversioseurantaa käyttävissä kampanjoista.

Kuvassa näkyy oma kuvake, jossa on numero 3. Vaihda ROAS-tavoitteen hintatarjousstrategiaan tai konversioarvon maksimoivaan hintatarjousstrategiaan.

• Vinkki: Jos vaihdat ROAS-tavoitteen strategiaan, aseta tavoite neljän viime viikon mainostuoton mukaan (pois lukien konversioviive).

Kuvassa näkyy oma kuvake, jossa on numero 4. Smart Bidding mukautuu uuteen tavoitteeseen 2–3 seuraavan konversiosyklin aikana. Muokkaa ROAS-tavoitteita ja/tai budjettimuokkauksia tulosten parantamiseksi.

Kuvassa näkyy aikajana, joka havainnollistaa siirtymistä CPA-tavoitteesta ROAS-tavoitteeseen.