Skift fra mål-CPA til mål-ROAS, mens konverteringsmålet forbliver uændret

Skift budstrategi, mens din kampagnes konverteringsmål og primære konverteringshandling forbliver uændret.

Anbefalede trin

Billedet viser tilpasset ikon 1. Sørg for, at der rapporteres konverteringsværdier for den allerede oprettede konverteringshandling via indstillingerne for dine konverteringsmål, import af offlinekonverteringer eller websitetagget.

• Undlad at redigere det valgte konverteringsmål for din kampagne.
  • Fortsæt med at bruge mål-CPA i 3 konverteringscyklusser (eller 4 uger, alt efter hvilken der er længst). Derved kan der registreres konverteringsværdidata for Smart Bidding.

Billedet viser tilpasset ikon 2. Sørg for, at værdier overføres på tværs af alle kampagner, der deler konverteringssporing, uanset om det er konto- eller MCC-niveau, også selvom du kun planlægger at teste nogle få kampagner på mål-ROAS. Dette sikrer, at budgivningssystemet oplæres på tværs af alle kampagner, der deler konverteringssporing.

Billedet viser tilpasset ikon 3. Skift til budstrategien Mål-ROAS eller Maksimér konverteringsværdi.

• Tip! Hvis du skifter til mål-ROAS, skal du bruge de foregående 4 ugers historiske ROAS (ekskl. konverteringsforsinkelse) til at bestemme dit mål.

Billedet viser tilpasset ikon 4. Smart Bidding justeres i henhold til det nye mål i løbet af de næste 2-3 konverteringscyklusser. Juster ROAS-mål og/eller budgetjusteringer for at administrere effektiviteten.

Billedet viser en illustration af tidslinjen ved skift fra mål-CPA til mål-ROAS.