Passar del CPA objectiu al ROAS objectiu mantenint el mateix objectiu de conversió

Canvieu l'estratègia d'oferta mantenint el mateix objectiu de conversió i la mateixa acció de conversió principal de la campanya.

Passos recomanats

La imatge representa la icona personalitzada 1. Assegureu-vos que s'informi dels valors de conversió per a l'acció de conversió existent mitjançant la configuració dels objectius de conversió, la importació de conversions fora de línia o l'etiqueta de lloc web.

• No feu cap canvi a l'objectiu de conversió seleccionat de la campanya.
  • Continueu utilitzant el cost per acció (CPA) objectiu durant 3 cicles de conversió (o 4 setmanes, el que sigui més llarg). Això permet que Smart Bidding aprengui dades de valor de conversió.

La imatge representa la icona personalitzada 2. Assegureu-vos que els valors es transfereixin en totes les campanyes que comparteixen el seguiment de conversions, ja sigui al nivell de compte o de compte de gestor (MCC), encara que només tingueu previst provar algunes campanyes amb el retorn objectiu de la inversió (ROAS objectiu). Això garanteix que el sistema d'ofertes s'entreni en totes les campanyes que comparteixen el seguiment de conversions.

La imatge representa la icona personalitzada 3. Canvieu a les estratègies d'oferta ROAS objectiu o Maximització del valor de conversió.

• Consell: si canvieu al ROAS objectiu, utilitzeu l'historial de ROAS de les 4 setmanes anteriors (excloent el retard en la conversió) per determinar el vostre objectiu.

La imatge representa la icona personalitzada 4. Smart Bidding s'ajustarà a l'objectiu nou al llarg dels propers 2 o 3 cicles de conversió. Ajusteu els objectius de ROAS o els pressupostos per gestionar el rendiment.

La imatge mostra una il·lustració de la cronologia per canviar del cost per acció (CPA) objectiu al retorn de la inversió en publicitat (ROAS) objectiu.