Mainosmuotoasetukset Kysynnän kasvatus ‑kampanjoissa

Kysynnän kasvatus -kampanjat sisältävät monia ominaisuuksia somemainostajille, jotka haluavat käyttää visuaalisesti vaikuttavia, useaa mainosmuotoa hyödyntäviä mainoksia ostovalmiille asiakkaille. Lue lisää Kysynnän kasvatus ‑kampanjoista.

Voit nyt itse valita videoelementit ja päättää, missä muodossa videot näkyvät. Näin varmistat, että mainosaineistosi on optimaalista ja tehostaa tarinankerrontaa. Lue lisää mainosmuotoasetuksista ja parhaista käytännöistä.

Huom. Mainosmuotoasetukset ovat betavaiheessa Kysynnän kasvatus ‑kampanjoissa.

Näin se toimii

Mainosmuotoasetusten avulla voit valita, missä videoelementit näkyvät, ja yhdistää videoelementit johonkin näistä kolmesta mainosmuodosta:

1. In-Stream näkyy muiden videoiden edellä, aikana tai jälkeen. Katsoja voi halutessaan ohittaa mainoksen viiden sekunnin kuluttua.
  2. In-Feed kattaa Discover-, Gmail- ja YouTube-fiidit (katso seuraavaksi, etusivu, haku).
  3. Shorts tai YouTube Shorts on YouTuben lyhytvideofiidi. Käyttäjä voi ohittaa mainoksen milloin vain.

Lue lisää videomainosmuodoista.

Näin valitset mainosmuotoasetukset

1. Luo uusi Kysynnän kasvatus ‑videomainos tai muokkaa aiempaa mainosta.
  2. Lisää mainokseen videoita.
  3. Valitse, missä videot näkyvät, ottamalla käyttöön Valitse mainosmuotoasetukset ‑painike.
    1. Huom. Jos et tee mitään muutoksia, videot näkyvät kaikissa mainosmuodoissa. Tämä on oletus nykyisissä Kysynnän kasvatus -mainoksissa.
  4. Voit käyttää Ensisijainen-asetusta, kun haluat valita, missä video näkyy. Tee se valitsemalla mainosmuoto tai poistamalla mainosmuodon valinta.

An illustration of format preferences in Demand Gen campaigns.

Varmista, että videosi näkyvät vain valitsemissasi mainosmuodoissa: valitse jokaiseen mainosmuotoon vähintään yksi video. Voit myös valita vain yhden videon, joka näkyy kaikissa mainosmuodoissa. Jos et valitse mainosmuotoa kullekin videolle, muut videot näkyvät sellaisissa muodoissa, joille ei ole valittu videoasetusta.
  • Jos mainoksessa on vain yksi video, se näkyy kaikissa mainosmuodoissa.
  • Jos haluat varmistaa, että videot näkyvät asetustesi mukaisesti, sinun pitää valita yksi video kullekin mainosmuodolle (In-Feed, In-Stream tai Shorts) tai video, joka näkyy kaikissa mainosmuodoissa. Eniten valinnanvaraa saat käyttämällä vähintään kolmea videota.
  1. Viimeistele mainos lisäämällä logot, teksti ja URL-asetukset.
  2. Esikatsele mainos valitsemalla joko mittauskokonaisuus tai mainosmuoto esikatselun oikeasta yläkulmasta.
  3. Tallenna mainos.

Mainosmuotoasetusten parhaat käytännöt

Lisää muotovaatimukset täyttäviä elementtejä

Jos elementti ei täytä muotovaatimuksia, sitä ei voi valita kyseiseen mainosmuotoon. Näet siinä tapauksessa ilmoituksen, jossa kerrotaan, mistä se johtuu. Lue lisää videomainoksia koskevista vaatimuksista.

Käytä samoja asetuksia ryhmittelemällä mainosmuodon mukaan

Voit analysoida aiemman kampanjan tulokset raportin ryhmittelyn avulla. Ryhmittele raportit kampanjatasolla mainosmuodon mukaan, niin näet, mitkä mainokset toimivat parhaiten minkäkin mainosmuodon kanssa. Muokkaa mainosaineistoja niin, että parhaita tuloksia tuottavat määritteet valitaan sopiviin mainosmuotoihin. Lue lisää Kysynnän kasvatus ‑kampanjoiden mittareista ja raportoinnista.

Huom. Ominaisuus tulee Google Ads Editoriin ja Google Ads APIin myöhemmin tänä vuonna. Tätä ennen mainosmuotoasetuksia hyödyntäviä mainoksia ei kannata muokata Google Ads Editorissa tai Google Ads APIssa, koska muuten mainosmuotoasetukset nollautuisivat ja kaikki videot alkaisivat näkyä kaikissa mainosmuodoissa.