Præferencer for annonceformat i Demand Gen-kampagner

Demand Gen-kampagner tilbyder mange funktioner, der er designet til sociale annoncører, der vil vise visuelt tiltalende annoncer i multiformat til personer, der er interesserede i at købe noget. Få flere oplysninger om Demand Gen-kampagner.

Demand Gen-kampagner tilbyder nu indstillinger for videoaktiver på annoncematerialeniveau, så du kan vælge, hvilken video der vises i hvert format. Dette sikrer optimal kreativ levering og forbedrer dine muligheder for at fortælle historier. Få flere oplysninger om, hvordan disse præferencer for annonceformater fungerer, og se bedste praksis til at maksimere deres effekt.

Bemærk! Præferencer for annonceformater er i beta for Demand Gen-kampagner.

Sådan fungerer det

Med præferencer for annonceformater kan du styre, hvor dine videoaktiver vises, og forankre dine videoaktiver til et bestemt format. Der er 3 tilgængelige annonceformater:

1. Instream-annoncer afspilles før, under eller efter andre videoer. Efter 5 sekunder har seeren mulighed for at springe annoncen over.
  2. InFeed omfatter YouTube-feeds (næste, start, søgning), Discover og Gmail-feeds.
  3. Shorts-videoer eller YouTube Shorts er YouTubes feed med videoer i kort format. Brugerne kan til enhver tid springe annoncen over.

Få flere oplysninger om videoannonceformater.

Sådan angiver du præferencer for annonceformat

1. Opret en ny Demand Gen-videoannonce, eller rediger en eksisterende annonce.
  2. Føj videoer til annoncen.
  3. Hvis du vil vælge, hvor dine videoer skal vises, skal du aktivere indstillingen "Indstil præferencer for annonceformat".
    1. Bemærk! Hvis du ikke foretager nogen ændringer, vises dine videoer i "alle formater", som det er standardadfærden for Demand Gen-annoncer i dag.
  4. Du kan nu bruge indstillingen "foretræk på" til at vælge, hvor din video skal vises, ved at vælge eller fravælge formaterne.

An illustration of format preferences in Demand Gen campaigns.

Hvis du vil sikre, at dine videoer kun vises i de formater, du vælger, skal du vælge mindst én video for hvert format eller én video, som du vil bruge til alle formater. Hvis du ikke vælger et format for hver video, vises andre videoer i de formater, der ikke har en videopræference.
  • Hvis der kun er én video i annoncen, vises den i "alle formater".
  • Hvis du vil have fuld kontrol over dine præferencer, skal du have tildelt en video til hvert format (InFeed, instream og Shorts-videoer) eller en video for alle formater . Dette giver den største kontrol og kræver mindst 3 videoer at udføre.
  1. Fuldfør udfyldningen af din annonce ved at tilføje logoer, tekst og webadresseindstillinger.
  2. Du kan se en forhåndsvisning af, hvordan din annonce kommer til at se ud, ved at skifte fra "Efter ejendom" til "Efter format" øverst til højre i forhåndsvisningen af annoncen.
  3. Gem annoncen.

Bedste praksis vedrørende præferencer for annonceformater

Tilføj aktiver, der opfylder formatkravene

Hvis et aktiv ikke opfylder kravene til det pågældende format, kan det ikke vælges til det pågældende format. Der vises en note, der beskriver årsagen til, at videoen ikke opfylder formatkravene. Få flere oplysninger om krav vedrørebde annoncer.

Gentag ved hjælp af segment efter format

Analysér din tidligere kampagneeffektivitet med rapportsegmentering. På kampagneniveau kan du segmentere efter "annonceformat" for at se, hvilke annoncer der fungerer bedst med hvert format. Tilpas dit annoncemateriale, så de vindende attributter fortsætter med at blinke for deres respektive formater. Få flere oplysninger om metrics og rapportering for Demand Gen-kampagner.

Bemærk! Denne funktion bliver tilgængelig i Google Ads Editor og Google Ads API senere på året. Hvis du ændrer annoncer med præferencer for annonceformat i Google Ads Editor eller Google Ads API, medfører det, at du mister præferencerne for annonceformat, og at alle videoer bliver vist i "alle formater".