Ekskluder merkevarer fra Performance Max-kampanjer

For Performance Max-kampanjer forhindrer merkevareekskluderinger at kampanjene dine blir vist etter merkevaresøk du vil unngå i søke- og Shopping-beholdning.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du oppretter nye Performance Max-kampanjer med merkevareekskluderinger, og hvordan du legger til merkevareekskluderinger i eksisterende kampanjer. Det finnes flere ressurser hvis du trenger å administrere merkevarer, ekskludere merkevarer, ta i bruk merkevarebegrensninger med mer. Finn ut mer om merkevareinnstillinger for søke- og Performance Max-kampanjer.

Veiledning

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.

Opprett nye Performance Max-kampanjer med ekskluderte merkevarer

1. Klikk på opprettingsikonet Create Button i navigasjonsmenyen til venstre i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer.
  3. Opprett en ny Performance Max-kampanje.
  4. Klikk på kampanjeikonet Campaigns Icon i navigasjonsmenyen til venstre.
  5. Klikk på Kampanjer-rullegardinmenyen i delmenyen.
  6. Klikk på Kampanjer.
  7. Klikk på Innstillinger under overskriften på «Kampanje»-siden.
  8. Velg Performance Max-kampanjen du opprettet.
  9. Klikk på Flere innstillinger og deretter på Ekskludering av merkevarer.
  10. Skriv inn merkevarelisten du vil bruke, eller klikk på + Ny merkevareliste og skriv inn merkevarene du vil ekskludere fra denne kampanjen.
  11. Fullfør de gjenværende trinnene for å opprette kampanjen.

Legg til merkevareekskluderinger i eksisterende Performance Max-kampanjer

1. Klikk på kampanjeikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Kampanjer.
  4. Klikk på Innstillinger-fanen under overskriften på Kampanje-siden.
  5. Velg kampanjen der du vil bruke merkevarelisten.
  6. Rull nedover på Innstillinger-siden, og klikk på Flere innstillinger.
  7. Klikk på Ekskludering av merkevarer, og velg merkevarelisten du vil bruke i kampanjen.
  8. Klikk på Lagre.

Linker til relatert innhold