Brändien poissulkemisten käyttöönotto Maksimitulokset-kampanjoissa

Maksimitulokset-kampanjoissa brändien poissulkemiset estävät kampanjoiden näkymisen sellaisten brändiin liittyvien kyselyiden yhteydessä, jotka haluat välttää Haku- ja Shopping-inventaarissa.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit luoda uuden brändien poissulkemisia sisältävän Maksimitulokset-kampanjan tai sulkea brändejä pois aiemmin luoduista kampanjoista. Lopussa on linkkejä muihin artikkeleihin, joissa kerrotaan esimerkiksi brändien muokkaamisesta ja poissulkemisesta sekä brändirajoitusten käyttöönotosta. Lue lisää Haku- ja Maksimitulokset-kampanjoiden brändiasetuksista.

Ohjeet

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Uuden brändin poissulkemisia sisältävän Maksimitulokset-kampanjan luominen

1. Klikkaa Google Ads ‑tilin vasemmasta navigointivalikosta Luo-kuvaketta Create Button.
  2. Klikkaa Kampanjat.
  3. Luo uusi Maksimitulokset-kampanja.
  4. Klikkaa vasemmasta sivuvalikosta Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  5. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat-valikkoa.
  6. Klikkaa Kampanjat.
  7. Klikkaa Kampanjat-sivuotsikon alta "Asetukset".
  8. Valitse luomasi Maksimitulokset-kampanja.
  9. Klikkaa Lisäasetukset ja sitten Brändien poissulkeminen.
  10. Lisää haluamasi brändilista tai klikkaa + Uusi brändilista ja lisää brändit, jotka haluat sulkea pois kampanjasta.
  11. Viimeistele kampanjan luominen.

Brändien poissulkeminen aiemmin luodusta Maksimitulokset-kampanjasta

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat-valikkoa.
  3. Klikkaa Kampanjat.
  4. Klikkaa Kampanjat-sivuotsikon alta Asetukset-välilehteä.
  5. Valitse haluamasi kampanja.
  6. Vieritä alaspäin Asetukset-sivulla ja klikkaa Lisäasetukset.
  7. Klikkaa Brändien poissulkeminen ja valitse brändilista, jota haluat käyttää kampanjassa.
  8. Klikkaa Tallenna.