Aplicar exclusions de marca a les campanyes Màxim rendiment

En el cas de les campanyes Màxim rendiment, les exclusions de marca impedeixen que les campanyes es difonguin per a les consultes de marca que voleu evitar a l'inventari de cerca i de compres.

Aquest article explica com podeu crear una campanya Màxim rendiment amb exclusions de marca i com podeu afegir exclusions de marca a les campanyes existents. Hi ha recursos addicionals si necessiteu gestionar marques, aplicar exclusions de marca o aplicar restriccions de marca, entre d'altres. Obteniu més informació sobre la configuració de marca per a la cerca i Màxim rendiment.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Crear una campanya Màxim rendiment nova amb exclusions de marca

1. Al compte de Google Ads, al menú de navegació de l'esquerra, feu clic a la icona Crea Create Button.
  2. Feu clic a Campanyes.
  3. Creeu una campanya Màxim rendiment nova.
  4. Al menú de navegació de l'esquerra, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  5. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  6. Feu clic a Campanyes.
  7. A sota del títol de la pàgina "Campanya", feu clic a Configuració.
  8. Seleccioneu la campanya Màxim rendiment que heu creat.
  9. Feu clic a Configuració addicional i, tot seguit, a Exclusions de marca.
  10. Indiqueu la llista de marques que voleu utilitzar o feu clic a + Llista de marques nova i introduïu les marques que vulgueu excloure d'aquesta campanya.
  11. Completeu els passos restants de creació de la campanya.

Afegir exclusions de marca a una campanya Màxim rendiment existent

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Campanyes.
  4. A sota del títol de la pàgina "Campanya", feu clic a la pestanya Configuració.
  5. Seleccioneu la campanya a la qual voleu aplicar la llista de marques.
  6. A la pàgina "Configuració", desplaceu-vos cap avall per fer clic a Configuració addicional.
  7. Feu clic a Exclusions de marca i seleccioneu la llista de marques que voleu aplicar a la campanya.
  8. Feu clic a Desa.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now