Om in-stream-annonser som ikke kan hoppes over, på YouTube TV

Med in-stream-annonser som ikke kan hoppes over, kan du markedsføre videoinnhold før, underveis i eller etter andre videoer på YouTube og i apper og på nettsteder som leveres av Google-videopartnere, når du vil at seerne skal få med seg hele budskapet i annonsen uten å hoppe over den. Dette annonseformatet kan brukes når «Merkevarebevissthet og rekkevidde» er valgt som mål for kampanjen. Finn ut mer om in-stream-annonser som ikke kan hoppes over.

In-stream-annonser som ikke kan hoppes over, varer i maksimalt 15 sekunder. For å sikre at annonsene dine på YouTube forblir konkurransedyktige sammenlignet med andre strømmenettsteder som tilbyr lengre annonser som ikke kan hoppes over, lanserer Google Ads muligheten til å vise annonser på 30 og 60 sekunder som ikke kan hoppes over, på YouTube TV.

YouTube TV

YouTube TV er en TV-abonnementstjeneste der brukere kan se direktesendte programmer og videoer på forespørsel. Annonsene som vises på YouTube TV, er bumperannonser og in-stream-annonser som ikke kan hoppes over, fra Google Ads-auksjonskampanjer. For å sikre at annonsene dine blir vist på YouTube TV, kan du kjøpe plasseringer på reservasjonsbasis i stedet for via Google Ads-auksjonen. Finn ut mer om reserverte medieplasseringer på YouTube.

Når du lager annonser for YouTube TV, kan du ikke

• målrette annonser mot bestemte YouTube TV-kanaler
  • fullstendig velge bort annonsevisning på YouTube TV
  • ekskludere YouTube TV-programmer fra Google Ads-auksjonskampanjer

Målrett annonser mot YouTube TV-programmer om relevante emner

Det er ikke mulig å målrette annonser mot bestemte YouTube-kanaler, men du kan nå ut til folk ved hjelp av emnemålretting. Emnemålretting er tilgjengelig både for bumperannonser og in-stream-annonser som ikke kan hoppes over, som vises på YouTube TV i Google Ads-auksjonskampanjer. Finn ut mer om emnemålretting.
Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på kampanjeikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Målgrupper, søkeord og innhold-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Innhold.
  4. Velg Ekskludering av emner-fanen.
  5. Velg en annonsegruppe på listen som vises.
  6. Velg emnene og underemnene du vil målrette annonser mot.
  7. Klikk på Lagre.

Ekskluder YouTube TV-kanaler fra kampanjene dine

Du kan bare ekskludere opptil 10 YouTube TV-kanaler i Google Ads-auksjonskampanjer.
Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på verktøyikonet Tools Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Innholdets egnethet i delmenyen.
  3. Klikk på Ekskluderte plasseringer-rullegardinmenyen under «Avanserte innstillinger».
  4. Skriv inn ID-en for YouTube-kanalen du vil ekskludere. Hvis du vil ekskludere flere YouTube-kanal-ID-er, klikker du på Skriv inn og legger til listen over kanal-ID-er.
  5. Klikk på Lagre.

Slå på annonser på 30 og 60 sekunder som ikke kan hoppes over

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på kampanjeikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Kampanjer.
  4. Klikk på plussikonet Add, og velg så Ny kampanje.
  5. Velg Vurdering og bevissthet som kampanjemål.
  6. Velg Video i «Velg en kampanjetype»-delen.
  7. Velg Video – rekkevidde under «Velg kampanjens undertype».
  8. Velg In-stream-annonse som ikke kan hoppes over under «Velg hvordan du ønsker å nå målet ditt».
  9. Klikk så i avmerkingsboksen som viser at du bestiller en annonse på 30 eller 60 sekunder som ikke kan hoppes over.
  10. Klikk på Fortsett.

Linker til relatert innhold