Over in-stream advertenties die niet kunnen worden overgeslagen voor YouTube TV

In-stream advertenties die niet kunnen worden overgeslagen, worden gebruikt om videocontent vóór, tijdens of na andere video's op YouTube en op websites en in apps van Google-videopartners te promoten als u wilt dat kijkers meer te weten komen over de hele boodschap van de advertentie zonder deze over te slaan. Deze advertentie-indeling kan worden gebruikt als het campagnedoel Merkbekendheid en bereik is geselecteerd. Meer informatie over in-stream advertenties die niet kunnen worden overgeslagen

In-stream advertenties die niet kunnen worden overgeslagen, worden 15 seconden of korter getoond. Google Ads introduceert de optie om op YouTube TV advertenties van 30 en 60 seconden weer te geven die niet kunnen worden overgeslagen, zodat uw advertenties op YouTube kunnen blijven concurreren met andere streamingsites met langere advertenties die niet kunnen worden overgeslagen.

YouTube TV

YouTube TV is een tv-abonnementsservice waarmee gebruikers series live en video on demand kunnen kijken. Advertenties die worden getoond op YouTube TV zijn bumperadvertenties en in-stream advertenties die niet kunnen worden overgeslagen uit Google Ads-veilingcampagnes. Als u er zeker van wilt zijn dat uw advertenties op YouTube TV worden getoond, kunt u plaatsingen kopen via een reservering in plaats van via de Google Ads-veiling. Meer informatie over plaatsingen van gereserveerde media op YouTube

Als u advertenties maakt voor YouTube TV, kunt u het volgende niet doen:

• Specifieke YouTube TV-kanalen targeten
  • Volledig afmelden voor de weergave van advertenties op YouTube TV
  • YouTube TV-programma's uitsluiten in Google Ads-veilingcampagnes

YouTube TV-programma's over relevante onderwerpen targeten

Hoewel het niet mogelijk is om specifieke YouTube-kanalen te targeten, kunt u mensen bereiken via targeting op onderwerp. Targeting op onderwerp is beschikbaar voor zowel in-stream advertenties die niet kunnen worden overgeslagen als bumperadvertenties die worden getoond op YouTube TV in Google Ads-veilingcampagnes. Meer informatie over targeting op onderwerp
Opmerking: De instructies hieronder maken deel uit van het nieuwe ontwerp van de Google Ads-gebruikerservaring. Als u het vorige ontwerp wilt gebruiken, klikt u op het icoon Weergave en selecteert u Vorig ontwerp gebruiken. Als u nog steeds de vorige versie van Google Ads gebruikt, kunt u met de snelle referentiekaart of de zoekbalk in het navigatievenster bovenaan Google Ads de pagina vinden die u zoekt.
  1. Klik in uw Google Ads-account op het icoon Campagnes Campaigns Icon.
  2. Klik in het submenu op het dropdownmenu Doelgroepen, zoekwoorden en content.
  3. Klik op Content.
  4. Selecteer het tabblad Uitsluitingen van onderwerpen.
  5. Kies een advertentiegroep uit de lijst die verschijnt.
  6. Selecteer de onderwerpen en subonderwerpen die u wilt targeten.
  7. Klik op Opslaan.

YouTube TV-kanalen uitsluiten van uw campagnes

In Google Ads-veilingcampagnes kunt u maximaal 10 YouTube TV-kanalen uitsluiten.
Opmerking: De instructies hieronder maken deel uit van het nieuwe ontwerp van de Google Ads-gebruikerservaring. Als u het vorige ontwerp wilt gebruiken, klikt u op het icoon Weergave en selecteert u Vorig ontwerp gebruiken. Als u nog steeds de vorige versie van Google Ads gebruikt, kunt u met de snelle referentiekaart of de zoekbalk in het navigatievenster bovenaan Google Ads de pagina vinden die u zoekt.
  1. Klik in uw Google Ads-account op de moersleutel Tools Icon.
  2. Klik in het submenu op Geschiktheid van content.
  3. Klik onder Geavanceerde instellingen op het dropdownmenu Uitgesloten plaatsingen.
  4. Vul de ID in van het YouTube-kanaal dat u wilt uitsluiten. Als u meerdere YouTube-kanaal-ID's wilt uitsluiten, drukt u op Enter en voegt u de lijst met kanaal-ID's toe.
  5. Klik op Opslaan.

Advertenties van 30 en 60 seconden aanzetten die niet kunnen worden overgeslagen

Opmerking: De instructies hieronder maken deel uit van het nieuwe ontwerp van de Google Ads-gebruikerservaring. Als u het vorige ontwerp wilt gebruiken, klikt u op het icoon Weergave en selecteert u Vorig ontwerp gebruiken. Als u nog steeds de vorige versie van Google Ads gebruikt, kunt u met de snelle referentiekaart of de zoekbalk in het navigatievenster bovenaan Google Ads de pagina vinden die u zoekt.
  1. Klik in uw Google Ads-account op het icoon Campagnes Campaigns Icon.
  2. Klik in het submenu op het dropdownmenu Campagnes.
  3. Klik op Campagnes.
  4. Klik op het plusicoon Add en selecteer Nieuwe campagne.
  5. Kies Merkbekendheid en -overweging als campagnedoel.
  6. Selecteer Video in het gedeelte Selecteer een campagnetype.
  7. Kies Videobereik onder Selecteer een campagnesubtype.
  8. Selecteer In-stream die niet kan worden overgeslagen onder Selecteer de manieren waarop u uw doel wilt bereiken.
  9. Nadat u In-stream die niet kan worden overgeslagen heeft geselecteerd, klikt u op het selectievakje dat aangeeft dat u een advertentie van 30 of 60 seconden boekt die niet kan worden overgeslagen.
  10. Klik op Doorgaan.