Sobre els anuncis in-stream no omissibles per a YouTube TV

Els anuncis in-stream no omissibles es fan servir per promocionar contingut de vídeo abans, durant o després d'altres vídeos a YouTube i en llocs web i aplicacions que es publiquen als partners de vídeo de Google quan voleu que els espectadors obtinguin informació sobre el missatge complet de l'anunci sense ometre'l. Aquest format d'anunci es pot utilitzar quan l'objectiu de la campanya seleccionat és "Notorietat de marca i abast". Obteniu més informació sobre els anuncis in-stream no omissibles.

Els anuncis in-stream no omissibles es publiquen durant 15 segons o menys. Per garantir que els vostres anuncis a YouTube continuïn sent competitius respecte d'altres llocs web de reproducció en línia que ofereixin anuncis més llargs no omissibles, Google Ads llançarà l'opció de difondre anuncis de 30 i 60 segons no omissibles a YouTube TV.

YouTube TV

YouTube TV és un servei de televisió per subscripció que permet als usuaris veure programes en directe i a la carta. Els anuncis que es mostren a YouTube TV són anuncis bumper i anuncis in-stream no omissibles de campanyes de subhasta de Google Ads. Per assegurar-vos que els anuncis es mostrin a YouTube TV, podeu comprar emplaçaments mitjançant un sistema de reserves en lloc d'utilitzar la subhasta de Google Ads. Obteniu més informació sobre els emplaçaments multimèdia reservats a YouTube.

En crear anuncis per a YouTube TV, no podeu:

• Segmentar per canals de YouTube TV concrets.
  • Desactivar completament la difusió d'anuncis a YouTube TV.
  • Excloure programes de YouTube TV a les campanyes de subhasta de Google Ads.

Orientar els anuncis a programes de YouTube TV sobre temes rellevants

Encara que no és possible segmentar per canals de YouTube concrets, podeu arribar als usuaris mitjançant la segmentació per temes. La segmentació per temes està disponible tant per als anuncis in-stream no omissibles com per als anuncis bumper que es difonen a YouTube TV en campanyes de subhasta de Google Ads. Obteniu més informació sobre la segmentació per temes.
Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Públics, paraules clau i contingut.
  3. Feu clic a Contingut.
  4. Seleccioneu la pestanya Exclusions de tema.
  5. Trieu un grup d'anuncis de la llista que es mostra.
  6. Seleccioneu els temes i els subtemes pels quals voleu segmentar.
  7. Feu clic a Desa.

Excloure canals de YouTube TV de les campanyes

Només podeu excloure fins a un màxim de 10 canals de YouTube TV a les campanyes de subhasta de Google Ads.
Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Eines Tools Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic a Idoneïtat del contingut.
  3. A "Configuració avançada", feu clic al menú desplegable Emplaçaments exclosos.
  4. Introduïu l'identificador del canal de YouTube que voleu excloure. Per excloure diversos identificadors de canal de YouTube, feu clic a Retorn i afegiu la llista d'identificadors de canal.
  5. Feu clic a Desa.

Activar els anuncis de 30 i 60 segons no omissibles

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Campanyes.
  4. Feu clic a la icona de més Add i, tot seguit, seleccioneu Campanya nova.
  5. Trieu Notorietat i consideració com a objectiu de la campanya.
  6. A la secció "Seleccioneu un tipus de campanya", trieu Vídeo.
  7. A "Seleccioneu un subtipus de campanya", trieu Abast del vídeo.
  8. A "Seleccioneu com voleu assolir el vostre objectiu", seleccioneu In-stream no omissible.
  9. Després de seleccionar un anunci in-stream no omissible, feu clic a la casella de selecció que indica que esteu reservant un anunci de 30 o 60 segons no omissible.
  10. Feu clic a Continua.