Om ekskludering af webadresser i Performance Max-kampagner

Hvis du har sider, som der ikke skal sendes trafik til, kan du bruge regler for webadresseekskludering eller webadresseparametre. Hvis du f.eks. ikke vil have, at kunderne bliver ledt videre til ikke-kommercielle sider eller sektioner på dit website, kan du ekskludere de pågældende sider ved hjælp af webadresseekskluderinger.

Bemærk! Du kan ikke ekskludere den endelige webadresse fra din Performance Max-kampagne ved hjælp af ekskluderinger fra webadresseudvidelser. Den vises stadig og modtager trafik, hvis den ekskluderes. Hvis din kampagnes endelige webadresse eksempelvis er www.eksempel.dk, og du ekskluderer www.eksempel.dk fra webadresseudvidelse, bliver www.eksempel.dk stadig vist, og der bliver stadig genereret trafik til den via din kampagne.

Hvis du vil ekskludere din startside, så den ikke bliver vist, kan du vælge en mere specifik landingsside, f.eks. www.eksempel.dk/side, og derefter ekskludere startsiden (www.eksempel.dk).

Ekskluder webadresser

Hvis der er bestemte webadresser, du ikke vil have med i din Performance Max-kampagne, kan du angive disse enkeltvis for at forhindre, at de bliver vist i dine annoncer (det kan f.eks. være siden Karriere).

Regler for ekskludering

Hvis du har bestemte webadresser eller hele kategorier på dit website, som du ikke vil have vist i annoncer (hvis du f.eks. udfaser et brand og ikke længere annoncerer for dets produkter), kan du oprette en regel, der inkluderer www.domain.com/brand og ekskluderer www.domain.com/brand/product1, www.domain.com/brand/product2 eller andre sider, der ikke skal vises i annoncer.

Sådan ekskluderer du webadresser

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Find rækken med den Performance Max-kampagne, som du vil redigere, og klik derefter på tandhjulsikonet Admin Icon for at åbne "Indstillinger".
  5. Udvid sektionen "Automatisk oprettede aktiver".
  6. Vælg Ekskluder nogle webadresser.
    • Herfra kan du tilføje webadresser for at ekskludere eller bruge "Regler" til at ekskludere webadresser
      • Hvis du vil tilføje webadresser, der skal ekskluderes: Angiv de webadresser, der skal ekskluderes, og klik på Tilføj.
      • Sådan bruger du tilpassede etiketter: Tilføj den tilpassede etiket fra dit sidefeed, og klik derefter på Tilføj.
      • Hvis du vil bruge regler: Klik på fanen "Regler" for at tilføje de tilpassede regler, der skal anvendes, og klik på Tilføj.
  7. Klik på Gem.