Kontroller elementer som er opprettet automatisk, i Performance Max-kampanjer

Merk: I denne artikkelen forklarer vi hvordan du kontrollerer, endrer eller fjerner elementer som er opprettet automatisk. Klikk her for å få en innføring i elementer som er opprettet automatisk.

På denne siden

Slå på elementer som er opprettet automatisk, i Performance Max

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.

Du kan slå på eller av elementer som er opprettet automatisk, i Google Ads-kontoen din. Følg fremgangsmåten nedenfor for å oppdatere innstillingene for Performance Max-kampanjer.

1. Klikk på kampanjeikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Kampanjer.
  4. Finn raden med Performance Max-kampanjen du vil endre, og klikk så på tannhjulikonet Admin Icon for å åpne «Innstillinger».
  5. I delen «Elementer som er opprettet automatisk» kan du merke av eller fjerne avmerkingen for tekstelementer og endelig nettadresse.
    • Merk: Du kan ikke velge endelig nettadresse uten å velge tekstelementer.
  6. Klikk på Lagre.

Fjern elementer som er opprettet automatisk

Du kan se og fjerne elementer som er opprettet automatisk, fra Performance Max-kampanjer ved å følge fremgangsmåten nedenfor.

Se elementer som er opprettet automatisk, i elementgrupper

1. Klikk på kampanjeikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Kampanjer.
  4. Velg Performance Max-kampanjen du vil se, på Kampanjer-siden.
  5. Nå blir du viderekoblet til oversiktssiden for Performance Max-kampanjen. Klikk på Elementgrupper under «Kampanjer» i panelet til venstre.
  6. Klikk på Se detaljer på kortet for elementgruppen der du vil se den tilhørende elementrapporten.
  7. Du får se alle elementene i elementgruppen som vises for øyeblikket.

Merk: Når et element som er opprettet automatisk, blir fjernet, fjernes det for godt.

Fjern elementer som er opprettet automatisk, fra Performance Max-elementgrupper

Du kan fjerne elementer som er opprettet automatisk, akkurat som med andre elementer. Følg veiledningen ovenfor for å gå til elementsiden. Du kan se elementer som er opprettet automatisk, i «Kilde»-kolonnen merket med «Automatisk opprettet». Følg fremgangsmåten nedenfor for å fjerne elementer:

1. Klikk på rullegardinpilen ved siden av statusikonet.
  2. Velg «Fjern» i rullegardinmenyen som vises.
  3. Du blir bedt om å bekrefte at elementet skal fjernes for godt.
  4. Klikk på Bekreft.

Merk: Når et element som er opprettet automatisk, blir fjernet, fjernes det for godt.

Slå av elementer som er opprettet automatisk, i elementgrupper

Følg denne fremgangsmåten for å velge bort automatisk opprettede elementer:

1. Klikk på kampanjeikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-rullegardinmenyen og deretter på Kampanjer.
  3. Klikk på Innstillinger-fanen øverst, og velg kampanjene du vil redigere.
  4. Klikk på Rediger, velg Endre innstillingene for elementer som er opprettet automatisk, og slå innstillingen av.
    • Når du deaktiverer elementer som er opprettet automatisk, blir de rapportert som «Fjernet», og de vises ikke lenger i annonser.

Linker til relatert innhold