Automaattisesti luotujen elementtien hallinta Maksimitulokset-kampanjoissa

Huom. Tässä artikkelissa on ohjeet automaattisesti luotujen elementtien hallintaan, muokkaamiseen ja poistamiseen. Yleistä tietoa elementeistä saat täältä.

Sisältö:

Automaattisesti luotujen elementtien laittaminen päälle Maksimitulokset-kampanjoissa

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Voit laittaa automaattisesti luodut elementit päälle tai pois päältä Google Ads ‐tililtäsi. Voit päivittää Maksimitulokset-kampanjoiden asetukset seuraamalla alla olevia ohjeita.

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat-valikkoa.
  3. Klikkaa Kampanjat.
  4. Etsi muokattavan Maksimitulokset-kampanjan rivi ja avaa asetukset klikkaamalla rataskuvaketta Admin Icon.
  5. Merkitse "Automaattisesti luodut elementit" ‐kohdasta tekstielementtien ja lopullisen URL-osoitteen ruudut valituiksi tai poista ruutujen valinta.
    • Huom. Et voi merkitä lopullisen URL-osoitteen ruutua valituksi, jos et valitse myös tekstielementtien ruutua.
  6. Klikkaa Tallenna.

Automaattisesti luotujen elementtien poistaminen

Voit tarkistaa Maksimitulokset-kampanjassa olevat automaattisesti luodut elementit ja poistaa niitä seuraamalla alla olevia ohjeita.

Näin tarkistat elementtiryhmässä olevat automaattisesti luodut elementit

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat-valikkoa.
  3. Klikkaa Kampanjat.
  4. Valitse Kampanjat‑sivulta sitä Maksimitulokset‑kampanjaa, jonka tietoja haluat katsoa.
  5. Tämän jälkeen sinut uudelleenohjataan Maksimitulokset‑kampanjan etusivulle. Klikkaa vasemmalla olevasta paneelista Kampanjat‑kohdasta Elementtiryhmät.
  6. Klikkaa Näytä tiedot sen elementtiryhmän kortista, jonka elementtiraporttia haluat katsoa.
  7. Näet kaikki elementtiryhmässä tällä hetkellä käytettävät elementit.

Huom. Kun automaattisesti luotu elementti poistetaan, se poistetaan pysyvästi.

Näin poistat automaattisesti luotuja elementtejä Maksimitulokset-kampanjan elementtiryhmästä

Automaattisesti luotuja elementtejä voi poistaa samalla tavalla kuin muitakin elementtejä. Siirry elementtisivulle seuraamalla yllä olevia ohjeita. Automaattisesti luotujen elementtien kohdalla lukee Lähde-sarakkeessa "Luotu automaattisesti". Jos haluat poistaa elementtejä, tee näin:

1. Klikkaa tilakuvakkeen vierestä avausnuolta.
  2. Valitse avattavasta valikosta Poista.
  3. Sinua pyydetään hyväksymään elementin poistaminen pysyvästi.
  4. Klikkaa Vahvista.

Huom. Kun automaattisesti luotu elementti poistetaan, se poistetaan pysyvästi.

Automaattisesti luotujen elementtien laittaminen pois päältä elementtiryhmässä

Näin laitat automaattisesti luodut elementit pois päältä:

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa avattavaa Kampanjat-valikkoa ja valitse Kampanjat.
  3. Klikkaa ylhäältä Asetukset-välilehteä ja valitse muokattavat kampanjat.
  4. Klikkaa Muokkaa, valitse Muuta automaattisesti luotujen elementtien asetuksia ja laita ominaisuus pois päältä.
    • Kun elementit on laitettu pois päältä, niiden tilaksi tulee "Poistettu" eivätkä ne enää näy.