Kontrol af automatisk oprettede aktiver i Performance-kampagner

Bemærk! I denne artikel får du en vejledning i, hvordan du styrer, ændrer eller fjerner automatisk oprettede aktiver. Du kan få en introduktion til automatisk oprettede aktiver ved at klikke her.

På denne side kan du læse om følgende:

Aktivér automatisk oprettede aktiver i Performance Max-kampagner

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Du kan aktivere eller deaktivere automatisk oprettede aktiver på din Google Ads-konto. Følg nedenstående vejledning for at opdatere dine indstillinger for Performance Max-kampagner.

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Find rækken med den Performance Max-kampagne, som du vil redigere, og klik derefter på tandhjulsikonet Admin Icon for at åbne "Indstillinger".
  5. Markér eller fjern markeringen i afkrydsningsfelterne for Tekstaktiver og Endelig webadresse i sektionen "Automatisk oprettede aktiver".
    • Bemærk! Du kan ikke vælge Endelig webadresse uden at vælge Tekstaktiver.
  6. Klik på Gem.

Fjern automatisk oprettede aktiver

Du kan se og fjerne automatisk oprettede aktiver fra din Perfomance Max-kampagne ved at følge nedenstående vejledning.

Se automatisk oprettede aktiver i en aktivgruppe

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Vælg den Performance Max-kampagne, som du vil have vist på siden "Kampagner".
  5. Du bliver herefter omdirigeret til oversigtssiden for Performance Max-kampagnen. Klik på Aktivgrupper i panelet til venstre under "Kampagner".
  6. Klik på Se info på kortet over aktivgrupper, som du vil se rapporten over aktiver for.
  7. Du får vist alle de aktiver, der i øjeblikket vises i din aktivgruppe.

Bemærk! Når et automatisk oprettet aktiv fjernes, fjernes det permanent.

Fjern automatisk oprettede aktiver i en aktivgruppe til en Performance Max-kampagne

Du kan fjerne automatisk oprettede aktiver på samme måde som med andre aktiver. Følg vejledningen ovenfor for at gå til aktivsiden. Du kan se automatisk oprettede aktiver i kolonnen "Kilde" med navnet "Automatisk oprettet". Følg vejledningen nedenfor for at fjerne aktiver:

1. Klik på rullepilen ud for statusikonet.
  2. Der vises en rullemenu. Vælg "Fjern".
  3. Bekræft, at aktivet skal fjernes permanent, når du bliver bedt om det.
  4. Klik på Verificer.

Bemærk! Når et automatisk oprettet aktiv fjernes, fjernes det permanent.

Deaktiver automatisk oprettede aktiver i en aktivgruppe.

Følg denne fremgangsmåde for at fravælge automatisk oprettede aktiver:

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner og derefter på Kampagner.
  3. Klik på fanen Indstillinger øverst, og vælg de kampagner, du vil redigere.
  4. Klik på Rediger, vælg Rediger indstillinger for automatisk oprettede aktiver, og slå indstillingen fra.
    • Når du deaktiverer automatisk oprettede aktiver, rapporteres de med teksten "Fjernet", og de bliver ikke vist længere.

Relaterede links