Controlar els recursos creats automàticament a les campanyes Màxim rendiment

Nota: aquest article proporciona instruccions sobre com podeu controlar, modificar o treure els recursos creats automàticament. Per veure una introducció als recursos creats automàticament, feu clic aquí.

En aquesta pàgina

Activar els recursos creats automàticament a Màxim rendiment

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Podeu activar o desactivar els recursos creats automàticament des del vostre compte de Google Ads. Seguiu els passos que s'indiquen a continuació per actualitzar la configuració de la campanya Màxim rendiment.

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Campanyes.
  4. Cerqueu la fila amb la campanya Màxim rendiment que voleu editar i, tot seguit, feu clic a la icona d'engranatge Admin Icon per obrir "Configuració".
  5. A la secció "Recursos creats automàticament", marqueu o desmarqueu les caselles corresponents als recursos de text i a l'URL final.
    • Nota: no podeu seleccionar l'URL final sense seleccionar recursos de text.
  6. Feu clic a Desa.

Treure els recursos creats automàticament

Podeu veure i treure els recursos creats automàticament de la campanya Màxim rendiment seguint els passos que s'indiquen a continuació.

Veure els recursos creats automàticament a un grup de recursos

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Campanyes.
  4. A la pàgina "Campanyes", seleccioneu la campanya Màxim rendiment que vulgueu veure.
  5. Se us redirigirà a la pàgina Visió general de la campanya Màxim rendiment. Al tauler de l'esquerra, a "Campanyes", feu clic a Grups de recursos.
  6. A la targeta del grup de recursos l'informe de recursos del qual vulgueu consultar, feu clic a Mostra els detalls.
  7. Se us mostraran tots els recursos que s'estan difonent actualment al vostre grup de recursos.

Nota: quan es treu un recurs creat automàticament, es treu permanentment.

Treure recursos creats automàticament d'un grup de recursos de Màxim rendiment

Tal com passa amb altres recursos, podeu treure els creats automàticament. Seguiu les instruccions anteriors per anar a la pàgina del recurs. Podeu veure els recursos creats automàticament a la columna "Font" etiquetada com a "Creat automàticament". Per treure qualsevol recurs, seguiu aquests passos:

1. Feu clic a la fletxa del menú desplegable que hi ha al costat de la icona d'estat.
  2. Es mostrarà un menú desplegable; seleccioneu "Treu".
  3. Se us demanarà que confirmeu que el recurs es traurà permanentment.
  4. Feu clic a Confirma.

Nota: quan es treu un recurs creat automàticament, es treu permanentment.

Desactiveu els recursos creats automàticament en un grup de recursos.

Seguiu aquests passos per desactivar els recursos creats automàticament:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Feu clic al menú desplegable Campanyes i, tot seguit, a Campanyes.
  3. Feu clic a la pestanya Configuració que hi ha a la part superior i, tot seguit, seleccioneu les campanyes que vulgueu editar.
  4. Feu clic a Edita i, a continuació, seleccioneu Canvia la configuració dels recursos creats automàticament i desactiveu-los.
    • Si desactiveu els recursos creats automàticament, es marcaran com a "Trets" i ja no es difondran.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now