Vi avvikler provisjonsbaserte budstrategier for hotellannonser

Fra og med 30. april 2024 er budstrategier basert på provisjon (per opphold) eller provisjon (per konvertering) ikke lenger tilgjengelige i nye kampanjer med hotellannonser.

Aktive hotellkampanjer med provisjonsbaserte budstrategier fortsetter å kjøre ut 31. oktober 2024.

Du kan fortsatt se historiske rapporteringsdata om de aktuelle kampanjene. Vi anbefaler at du tar i bruk andre budstrategier i kampanjene dine innen denne datoen, slik at kampanjene fortsatt kan kjøres. Kampanjer med provisjon (per opphold) kan avstemmes opptil 9 måneder etter at denne strategien er avviklet (t.o.m. 31. juli 2025). Hvis de ikke avstemmes, blir alle konverteringer medregnet i faktureringen.

Hvorfor skjer dette?

Vi står foran bransjedekkende endringer i år, deriblant utfasing av informasjonskapsler fra tredjeparter, så vi er i ferd med å gå over til mer holdbare strategier. Dermed kan du få resultatene som trengs for å skape vekst i bedriften din, samtidig som du ivaretar personvernet. De provisjonsbaserte budstrategiene våre krever bruk av informasjonskapsler fra tredjeparter for å fastslå når bestemte kunder har overnattet på hotell, for presis beregning av provisjoner.

Kampanjer med provisjon (per opphold) kan avstemmes opptil 9 måneder etter at denne strategien er avviklet (t.o.m. 31. juli 2025). Annonsører som ikke avstemmer kampanjene sine, blir fakturert for alle konverteringer de har hatt i faktureringsperioden.

Dette skjer videre

Du kan endre budstrategien i kampanjene dine til mål-ROAS eller utvidet CPC for å sikre at kampanjene fortsetter å kjøre. Du kan også opprette nye kampanjer med Performance Max for reiser for å dekke den samme beholdningen med en samlet resultatstrategi.

Anbefalt: Mål-ROAS (mål for avkastning på annonsekostnader)

1. Klikk på Kampanjer-ikonet Campaign i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-rullegardinmenyen i delmenyen, og klikk så på Kampanjer.
  3. Hold markøren over kampanjen du vil endre, og velg innstillingsikonet.
  4. Rull ned til «Budgivning» under «Budinnstillinger», og klikk på Endre budstrategi.
  5. Velg Maksimer konverteringsverdi på rullegardinmenyen, og skriv inn prosentandelen for mål-ROAS.
  6. Klikk på Lagre.

Utvidet CPC (Utvidet kostnad per klikk)

1. Klikk på Kampanjer-ikonet Campaign i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-rullegardinmenyen i delmenyen, og klikk så på Kampanjer.
  3. Velg kampanjen du vil redigere.
  4. Klikk på Innstillinger-fanen.
  5. Gå til «Budgivning» under «Budinnstillinger», og klikk på Endre budstrategi.
  6. Velg et av alternativene under «Manuelle budstrategier».
  7. Merk av for «Oppnå flere konverteringer med utvidet CPC».
  8. Klikk på Lagre.

Performance Max-kampanjer for reiser

Performance Max for reiser er målbaserte kampanjer som kjøres i flere kanaler, der hensikten er å generere flere direktebestillinger av hotellrom. I denne kampanjetypen bruker vi AI-løsninger fra Google til å hjelpe hoteller med å nå ut til de rette potensielle gjestene i all Google-beholdning og alle Google-annonseringskanaler gjennom ett enkelt oppsett. Finn ut hvordan du oppretter nye kampanjer, i startveiledningen for Performance Max for reiser.

Linker til relatert innhold