Provisionsbaserede budstrategier for hotelannoncer bliver udfaset

Fra og med den 30. april 2024 er budstrategierne "Provisioner (pr. ophold)" og "Provisioner (pr. konvertering)" ikke længere tilgængelige til nye hotelannoncekampagner.

Annoncer i aktive hotelannoncekampagner, for hvilke der er valgt provisionsbaserede budstrategier, bliver vist frem til og med den 31. oktober 2024.

Du har fortsat adgang til historiske rapporteringsdata for de pågældende kampagner. Vi anbefaler, at du skifter budstrategi for dine kampagner inden denne dato, så dine kampagner fortsat kan blive kørt. Der tilbydes afstemning for budstrategien "Provisioner (pr. ophold)" i 9 måneder efter udfasningsdatoen (dvs. indtil den 31. juli 2025). Hvis der ikke foretages afstemning, bliver alle konverteringer medregnet ved fakturering.

Årsagen til dette tiltag

På grund af de forestående ændringer inden for branchen i år, eksempelvis udfasning af tredjepartscookies, går vi over til mere fremtidssikrede strategier, som kan være med til at sikre den effektivitet, der er nødvendig for at skabe vækst i en virksomhed, og samtidig imødekomme brugernes forventninger med hensyn til privatlivsbeskyttelse. Vores provisionsbaserede budstrategier inden for rejsebranchen forudsætter brug af tredjepartscookies, da der ikke kan foretages korrekt måling af provision, hvis det ikke er muligt at fastslå, hvornår en specifik kunde har overnattet på et hotel.

Der tilbydes afstemning for budstrategien "Provisioner (pr. ophold)" i 9 måneder efter udfasningsdatoen (dvs. indtil den 31. juli 2025), og hvis der ikke foretages afstemning, bliver man som annoncør faktureret for samtlige konverteringer, der er opnået i løbet af faktureringsperioden.

Hvad sker der nu?

Du kan skifte til budstrategien mål-ROAS eller Udvidet CPC for dine kampagner for at sikre dig, at dine kampagner fortsat bliver kørt. Du kan også vælge at oprette nye kampagner af typen "Performance Max" for rejsemål for at få en samlet effektivitetsstrategi, der dækker den samme beholdning.

Anbefalet strategi: Mål-ROAS (mål for annonceafkast)

1. Klik på ikonet Kampagner Campaign på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner på sektionsmenuen og derefter på Kampagner.
  3. Hold markøren over den kampagne, du vil redigere, og vælg ikonet Indstillinger.
  4. Brug rullefunktionen til at rulle ned til "Budgivning" under "Budindstillinger", og klik på Skift budstrategi.
  5. Vælg Maksimér konverteringsværdi på rullemenuen, og angiv mål-ROAS i %.
  6. Klik på Gem.

Udvidet CPC (udvidet pris pr. klik)

1. Klik på ikonet Kampagner Campaign på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner på sektionsmenuen og derefter på Kampagner.
  3. Vælg den kampagne, du vil redigere.
  4. Klik på fanen Indstillinger.
  5. Gå til "Budgivning" under "Budindstillinger", og klik på Skift budstrategi.
  6. Vælg en af mulighederne under "Manuelle budstrategier".
  7. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Få flere konverteringer med Udvidet CPC".
  8. Klik på Gem.

Kampagner af typen "Performance Max" for rejsemål

En kampagne af typen "Performance Max" for rejsemål er en målbaseret kampagne til brug på tværs af kanaler med det formål at generere flere direkte bookinger af hotelværelser. Denne kampagnetype, som er baseret på Googles avancerede AI-teknologi og kendetegnet ved en simpel konfigurationsproces, giver hotelejere og -administratorer mulighed for at nå ud til de rette potentielle gæster via hele Googles sortiment af annonceringskanaler og beholdning. Du kan få oplysninger om, hvordan du opretter en ny kampagne, i vores onboardingvejledning vedrørende kampagner af typen "Performance Max" for rejsemål.