Retirada de les estratègies d'oferta basades en comissions en anuncis d'hotel

A partir del 30 d'abril de 2024, les estratègies d'oferta Comissions (per estada) i Comissions (per conversió) deixaran d'estar disponibles per a les campanyes noves d'anuncis d'hotel.

Les campanyes d'anuncis d'hotel actives amb estratègies d'oferta basades en comissions se seguiran difonent fins al 31 d'octubre de 2024.

Continuareu tenint accés a l'historial de dades d'informes de les campanyes en qüestió. Us recomanem canviar les estratègies d'oferta de les campanyes amb antelació perquè les campanyes se segueixin publicant. La conciliació per a Comissions (per estada) s'oferirà durant els 9 mesos posteriors a la discontinuació (fins al 31 de juliol de 2025). Si no es concilien, totes les conversions es tindran en compte durant la facturació.

Per què passa això

Amb els propers canvis previstos en tot el sector aquest any, com ara la retirada gradual de les galetes de tercers, estem fent una transició cap a estratègies més duradores que ajudaran a impulsar el rendiment necessari per fer créixer la vostra empresa i, alhora, satisfer les expectatives de privadesa dels usuaris. Les nostres estratègies d'oferta basades en comissions de viatges requereixen galetes de tercers per determinar quan un client concret s'ha allotjat en un hotel a fi de mesurar correctament les comissions.

La conciliació per a Comissions (per estada) s'oferirà durant els 9 mesos posteriors a la discontinuació (fins al 31 de juliol de 2025). Si els anunciants no en fan la conciliació, se'ls facturaran totes les conversions que hagin rebut durant el període de facturació.

Què passa a continuació

Podeu canviar les estratègies d'oferta de les campanyes a Retorn objectiu de la inversió en publicitat (ROAS objectiu) o Cost per clic (CPC) millorat per garantir que les campanyes es continuïn publicant. També podeu crear campanyes noves amb Màxim rendiment per a objectius de viatges a fi de cobrir el mateix inventari amb una estratègia de rendiment unificada.

Recomanat: ROAS objectiu

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaign.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes i, després, a Campanyes.
  3. Passeu el cursor per sobre de la campanya que vulgueu editar i seleccioneu la icona Configuració.
  4. A "Configuració d'oferta", desplaceu-vos fins a "Ofertes" i feu clic a Canvia l'estratègia d'oferta.
  5. Al menú desplegable, seleccioneu Maximització del valor de conversió i introduïu un percentatge de ROAS objectiu.
  6. Feu clic a Desa.

CPC millorat

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaign.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes i, després, a Campanyes.
  3. Seleccioneu la campanya que vulgueu editar.
  4. Feu clic a la pestanya Configuració.
  5. A "Configuració d'oferta", aneu a "Ofertes" i feu clic a Canvia l'estratègia d'oferta.
  6. Seleccioneu una de les opcions d'"Estratègies d'oferta manual".
  7. Marqueu la casella que hi ha al costat de l'opció "Augmenta les conversions amb el CPC millorat".
  8. Feu clic a Desa.

Campanyes Màxim rendiment per a objectius de viatges

Les campanyes Màxim rendiment per a objectius de viatges són campanyes multicanal basades en objectius que s'han dissenyat per generar més reserves directes d'hotels. Utilitzen tota la capacitat de la intel·ligència artificial (IA) de Google per ajudar els hotels a arribar als hostes potencials adequats en tot el ventall de canals publicitaris i l'inventari de Google amb una configuració senzilla. Obteniu informació sobre com podeu crear una campanya nova a la guia d'incorporació de Màxim rendiment per a objectius de viatges.