Uppgradera import av offlinekonverteringar till förbättrade konverteringar för potentiella kunder

Förbättrade konverteringar för potentiella kunder använder förstapartsdata som tillhandahålls av användare från din webbplats för att mäta försäljningar och transaktioner som sker utanför din webbplats. Om du kör kampanjer för generering av potentiella kunder för att öka offlineförsäljningen kan du ta hjälp av förbättrade konverteringar för potentiella kunder för att förstå effekten av dina annonsutgifter.

Innan du börjar

1. Du kan tagga din webbplats om du inte redan har taggat den. Om du använder ett byggverktyg för webbplatser eller ett innehållshanteringssystem (CMS) kan du kanske ställa in taggen utan att behöva göra ändringar i koden. Läs om hur du installerar Google-taggen med ett byggverktyg för webbplatser eller CMS. Kontrollera att taggen är installerad på samtliga sidor på din webbplats.
  2. Välj förbättrade konverteringar för potentiella kunder och användarvillkor. Markera reglaget för förbättrade konverteringar för potentiella kunder i konverteringsinställningarna och välj Google-tagg eller Google Taggstyrning. Om du använder Google-taggen ska du konfigurera den automatiskt så att den inkluderar data som tillhandahålls av användare på din webbplats. Om du använder Google Taggstyrning ska du gå vidare till nästa steg.
  3. Ställ in förbättrade konverteringar för potentiella kunder i Google Taggstyrning I den här artikeln kan du läsa om hur du konfigurerar förbättrade konverteringar i Google Taggstyrning genom att skapa en tagg för konverteringslänkning och en händelsetagg för data som tillhandahålls av användaren.

Anvisningar

1. Ställa in förbättrade konverteringar för potentiella kunder

Efter att du har kontrollerat att kraven ovan är uppfyllda kan du följa anvisningarna för att ställa in förbättrade konverteringar för potentiella kunder. Läs om hur du ställer in förbättrade konverteringar för potentiella kunder med Google-taggen.

2. Kontrollera att du skickar data på rätt sätt

Verifiera att konverteringarna kommer via den nya konverteringsåtgärden för förbättrade konverteringar för potentiella kunder. Vänta tre konverteringscykler eller fyra veckor så att data hinner ackumuleras innan du stänger av import av offlinekonverteringar.

Eftersom förbättrade konverteringar för potentiella kunder använder konverteringsmodellering ökar det antalet konverteringar och konverteringsvärdet.

3. Inaktivera import av offlinekonverteringar

Efter tre konverteringscykler eller fyra veckor kan du byta ut konverteringsåtgärden nya förbättrade konverteringar för potentiella kunder till primär och konverteringsåtgärden för import av offlinekonverteringar till sekundär.