Om partnerprogrammet for optimaliserte konverteringer

Hensikten med partnerprogrammet for optimaliserte konverteringer – et Google-initiativ – er å støtte ulike implementeringer av optimaliserte nettkonverteringer via tredjeparter som samarbeider med Google. Dette programmet tilbyr en rekke partnerskap som kan forenkle implementeringen av optimaliserte konverteringer.

Programmet passer utmerket for alle som vil ha hjelp utover det Google allerede tilbyr.

På denne siden

Fordeler

Partnerprogrammet kan forenkle implementeringen av optimaliserte nettkonverteringer:

• Enklere: La partnere håndtere alle aspekter ved implementeringen av teknologiske løsninger, feilsøking og oppdateringer.
  • Raskere: Med en partner kan du redusere implementeringstiden betydelig.
  • Ingen implementeringskostnad: Hvis du allerede samarbeider med en oppført partner, påløper ingen ekstra kostnader ved å implementere optimaliserte konverteringer. Merk deg at partnere kan belaste deg med abonnementsgebyrer eller ekstra tjenestegebyrer for bruk av plattformene deres (f.eks. abonnementskostnader for bruk av plattformen for kundedata).

Støttede partnere

Partnerprogrammet har en rekke partnere som kan tilfredsstille de spesifikke behovene du måtte ha. Du kan velge den partneren som passer best for deg, avhengig av eksisterende partnerforhold og hva slags brukerstøtte du trenger for å implementere optimaliserte konverteringer.

Merk: Annonsører bør velge partnere ut fra behovene de har. Google anbefaler ikke noen bestemte partnere.

Partnergruppe Brukerstøtten du trenger
Datapartnere Du har allerede etablerte forhold med datapartnerne våre og ønsker å fortsette samarbeidet i forbindelse med optimaliserte konverteringer.
Teknologibyråer Du trenger helhetlige annonseringstjenester som også omfatter implementering av optimaliserte konverteringer
Teknologipartnere Du trenger teknisk brukerstøtte fra eksperter og kan oppleve tekniske problemer som ikke er standardproblemer, under implementeringen.

Hvis du er usikker på hvilken partnergruppe som passer best, kan du kontakte en Google-representant for å få hjelp til å finne den rette partneren.

Slik fungerer det

Få hjelp av en partner til å komme i gang med optimaliserte konverteringer

Merk: Du må inngå og signere en avtale om arbeidsomfang direkte med partneren innen optimaliserte konverteringer for å kunne bruke tjenestene til denne partneren.

Du må fullføre tre trinn for å konfigurere optimaliserte nettkonverteringer via en partner:

1

2

3

Gjennomgå kvalifikasjonskravene til partnerprogrammet for optimaliserte konverteringer. Finn den partnergruppen som passer best til den nåværende situasjonen og morgendagens behov.

Velg og kontakt partneren innen optimaliserte konverteringer for å komme i gang med optimaliserte konverteringer.

1. Krav

Før du kan bli med i partnerprogrammet, må du oppfylle disse kravene til bruk av optimaliserte nettkonverteringer:

• Du har ikke-sensitive transaksjoner eller konverteringer på nettstedet som er knyttet til brukerne dine
  • Du har et oppsett for sporing av konverteringer som er kompatibelt med optimaliserte konverteringer (gtag eller Google Tag Manager for konverteringssporing via Google Ads eller Floodlight for konverteringssporing via Search Ads 360).
  • Du er villig til å dele hashede kundedata med Google i målingsøyemed.
  • Du har gjennomgått og bekreftet at du overholder retningslinjene for kundedata knyttet til optimaliserte konverteringer i Google Ads.
Merk: Hvis du vil ha spesifikk informasjon om kravene til å implementere optimaliserte konverteringer ved hjelp av en partner i regionen din, kan du kontakte Google-representanten din direkte.

2. Velg ønsket partnergruppe

Vi har partnere av alle slag som kan tilfredsstille ethvert forretningsbehov. For at du skal få den best mulige partneren, anbefaler vi at du evaluerer følgende:

• Eksisterende partnere: Hvem samarbeider du med for øyeblikket?
  • Implementeringsbehov: Hvilken implementeringsmetode og hvilket brukerstøttenivå trenger du?

Hvis du for eksempel samarbeider med en oppført datapartner, anbefaler vi at du kontakter denne parten direkte for å starte registreringsprosessen for optimaliserte konverteringer via den.

Men hvis du ikke samarbeider med noen oppført partner, kan du vurdere å inngå samarbeid med en av dem, deriblant datrapartnere, teknologibyråer og teknologipartnere.

Og hvis du vet med sikkerhet at du trenger brukerstøtte fra eksperter og dedikerte teknologiske team for å fullføre implementeringen, anbefaler vi at du starter registreringsprosessen med en av teknologipartnerne våre.

Merk: Du kan være kvalifisert for å få dedikert teknisk brukerstøtte direkte fra Google. Kontakt Google-representanten din for å finne ut hva slags brukerstøtte du kan få. Hvis du ikke er kvalifisert, eller hvis du vil ha mer praktisk brukerstøtte, kan det være lurt å samarbeide med en partner.

3. Velg ønsket partner

For at du skal finne den mest egnede partneren, har vi laget denne tabellen, som har viktig informasjon om de enkelte partnerne:

Merk: Partnerfunksjoner kan endres.

Grupper Partner Rekkevidde Tag Manager Implementeringsmetode Plattform
Tredjeparts-tag API Search Ads 360 Google Ads
Datapartnere

Adobe

Global rødt x-tegn rødt x-tegn Ja, bekreftet rødt x-tegn Ja, bekreftet
mParticle Global rødt x-tegn Ja, bekreftet rødt x-tegn rødt x-tegn Ja, bekreftet
Segment Global rødt x-tegn rødt x-tegn Ja, bekreftet rødt x-tegn Ja, bekreftet
Tealium Global rødt x-tegn Ja, bekreftet Ja, bekreftet Ja, bekreftet Ja, bekreftet
Teknologibyråer 3Q/DEPT USA Ja, bekreftet Ja, bekreftet Ja, bekreftet Ja, bekreftet Ja, bekreftet
Acceleration (WPP) USA, Europa, Midtøsten og Afrika Ja, bekreftet Ja, bekreftet Ja, bekreftet Ja, bekreftet Ja, bekreftet
Adlucent USA Ja, bekreftet Ja, bekreftet Ja, bekreftet Ja, bekreftet Ja, bekreftet
M13H (Labelium Group) Europa, Midtøsten og Afrika Ja, bekreftet Ja, bekreftet Ja, bekreftet Ja, bekreftet Ja, bekreftet
Tinuiti USA Ja, bekreftet Ja, bekreftet Ja, bekreftet Ja, bekreftet Ja, bekreftet
TRKKN (Omnicom Media Group) USA, Europa, Midtøsten og Afrika Ja, bekreftet Ja, bekreftet Ja, bekreftet Ja, bekreftet Ja, bekreftet
Teknologipartnere Concord/Evolytics Global rødt x-tegn Ja, bekreftet rødt x-tegn Ja, bekreftet Ja, bekreftet

Du kan også kontakte en av de oppførte partnerne eller Google-salgsteamet ditt for å finne ut hvordan du slår på optimaliserte konverteringer.

Linker til relatert innhold