Over het partnerprogramma voor Verbeterde conversies

Het partnerprogramma voor Verbeterde conversies is een initiatief van Google om uw implementaties van Verbeterde conversies voor web te ondersteunen via derden die samenwerken met Google. Het bestaat uit meerdere partnerschappen waarmee u Verbeterde conversies makkelijker kunt implementeren.

Dit programma is een uitstekende keuze als u meer ondersteuning nodig heeft dan wat Google al biedt.

Op deze pagina

Voordelen

Het partnerprogramma kan de implementatie van Verbeterde conversies voor web vereenvoudigen:

• Makkelijker: Laat partners alle aspecten van technische implementatie, probleemoplossing en updates afhandelen.
  • Sneller: Verkort de implementatietijd aanzienlijk met een partner.
  • Geen implementatiekosten: Als u al samenwerkt met een vermelde partner, zijn er geen afzonderlijke kosten om Verbeterde conversies te implementeren. Partners kunnen abonnementskosten of aanvullende servicekosten in rekening brengen om hun platforms te gebruiken (bijvoorbeeld abonnementskosten voor gebruik van CDP).

Ondersteunde partners

Het partnerprogramma heeft meerdere partners die gericht zijn op uw specifieke behoeften. U kunt de partner kiezen die het beste bij u past, afhankelijk van uw bestaande partnerrelaties en het type ondersteuning dat u nodig heeft om Verbeterde conversies te implementeren.

Opmerking: Adverteerders moeten hun partner kiezen op basis van hun behoeften. Google beveelt geen specifieke partners aan.

Partnergroep Support die u nodig heeft
Gegevenspartners U heeft al bestaande relaties met onze gegevenspartners en wilt blijven samenwerken aan Verbeterde conversies.
Technologiebureaus U heeft end-to-end advertentieservices nodig met implementatie van Verbeterde conversies.
Technologiepartners U heeft deskundige technische support nodig en u kunt tijdens de implementatie te maken krijgen met ongebruikelijke technische problemen.

Als u niet zeker weet welke partnergroep voor u de beste is, neemt u contact op met uw Google-vertegenwoordiger voor meer informatie over hoe u de juiste partner vindt.

Hoe het werkt

Uw traject voor Verbeterde conversies starten met een partner

Opmerking: U moet een werkomschrijving rechtstreeks met de geselecteerde partner voor Verbeterde conversies ondertekenen om de services van de partner te kunnen gebruiken.

Er zijn 3 stappen om Verbeterde conversies voor web in te stellen bij een partner:

1

2

3

Neem de geschiktheidsvereisten voor het partnerprogramma voor Verbeterde conversies door. Bepaal welke partnergroep het best past bij uw huidige situatie en toekomstige behoeften.

Selecteer uw partner voor Verbeterde conversies en neem contact op om het traject voor Verbeterde conversies te starten.

1. Vereisten

Voordat u deelneemt aan het partnerprogramma, moet u voldoen aan de volgende vereisten om Verbeterde conversies voor web te gebruiken:

• U heeft niet-gevoelige websitetransacties of conversies die zijn gekoppeld aan uw gebruikers.
  • Gebruik een instelling voor conversies bijhouden die geschikt is voor Verbeterde conversies (Google-tag of Google Tag Manager voor Conversies bijhouden van Google Ads in Google Ads of Floodlights in Search Ads 360).
  • U moet bereid zijn gehashte klantgegevens met Google te delen voor meetdoeleinden.
  • Ga naar het Beleid voor klantgegevens voor Verbeterde conversies in Google Ads en controleer of u hieraan kunt voldoen.
Opmerking: Neem rechtstreeks contact op met uw Google-vertegenwoordiger voor specifieke informatie over de vereisten voor de implementatie van Verbeterde conversies met een partner in uw regio.

2. Kies uw partnergroep

Onze partners zijn afgestemd op uw specifieke zakelijke behoeften. We raden u aan het volgende te beoordelen om de meest geschikte partnergroep voor u te kiezen:

• Bestaande partners: Met wie werkt u op dit moment samen?
  • Implementatiebehoeften: Welke implementatiemethode en support heeft u nodig?

Als u bijvoorbeeld met een vermelde gegevenspartner werkt, raden we u aan rechtstreeks contact met deze partner op te nemen om het introductieproces voor Verbeterde conversies met deze partner te starten.

Als u echter niet samenwerkt met een vermelde partner, kunt u overwegen een nieuwe relatie aan te gaan met een van onze vermelde partners, waaronder gegevenspartners, technologiebureaus en technologiepartners.

Als u zeker weet dat u deskundige support en speciale technische teams nodig heeft voor de implementatie, raden we u aan om met een van onze technologiepartners te beginnen.

Opmerking: U komt misschien in aanmerking voor speciale technische support rechtstreeks van Google. Vraag uw Google-vertegenwoordiger voor welk type support u in aanmerking komt. Als u niet in aanmerking komt of meer praktische support wilt, kunt u overwegen samen te werken met een partner.

3. Selecteer uw partner

In de volgende tabel vindt u belangrijke informatie over onze partners, zodat u kunt bepalen welke partner het beste bij u past:

Opmerking: De mogelijkheden van partners kunnen worden gewijzigd.

Groepen Partner Bereik Tag Manager Implementatiemethode Platform
Tag van derden API Search Ads 360 Google Ads
Gegevenspartners

Adobe

Wereldwijd rood kruis rood kruis ja, bevestigd rood kruis ja, bevestigd
MParticle Wereldwijd rood kruis ja, bevestigd rood kruis rood kruis ja, bevestigd
Segment Wereldwijd rood kruis rood kruis ja, bevestigd rood kruis ja, bevestigd
Tealium Wereldwijd rood kruis ja, bevestigd ja, bevestigd ja, bevestigd ja, bevestigd
Technologiebureaus 3Q/Dept Verenigde Staten ja, bevestigd ja, bevestigd ja, bevestigd ja, bevestigd ja, bevestigd
Acceleration (WPP) VS, EMEA ja, bevestigd ja, bevestigd ja, bevestigd ja, bevestigd ja, bevestigd
Adlucent Verenigde Staten ja, bevestigd ja, bevestigd ja, bevestigd ja, bevestigd ja, bevestigd
M13H (Labelium Group) EMEA ja, bevestigd ja, bevestigd ja, bevestigd ja, bevestigd ja, bevestigd
Tinuiti Verenigde Staten ja, bevestigd ja, bevestigd ja, bevestigd ja, bevestigd ja, bevestigd
TRKKN (Omnicom Group) VS, EMEA ja, bevestigd ja, bevestigd ja, bevestigd ja, bevestigd ja, bevestigd
Technologiepartners Concord/Evolytica Wereldwijd rood kruis ja, bevestigd rood kruis ja, bevestigd ja, bevestigd

U kunt ook contact opnemen met een van de vermelde partners of uw Google-salesteam voor meer informatie over hoe u Verbeterde conversies activeert.