Eficàcia de l'anunci a Màxim rendiment

L'eficàcia de l'anunci a Màxim rendiment incorpora senyals nous que us poden ajudar a assolir un rendiment òptim en diversos tipus d'inventari. En crear i optimitzar una campanya Màxim rendiment, l'eficàcia de l'anunci és un bon indicador per entendre si el vostre grup de recursos té prou amplitud i profunditat per maximitzar el rendiment de la campanya.

Nota:
  • És possible que observeu una disminució de les puntuacions d'eficàcia de l'anunci, ja que Google mostra noves maneres de guiar-vos a fi d'optimitzar la combinació de recursos.
  • Tot i que hem trobat una correlació entre l'augment de l'eficàcia de l'anunci i del rendiment, aquestes actualitzacions no provocaran cap canvi en els resultats de les campanyes.

Principis de l'eficàcia de l'anunci

• Incompleta: aquest grup de recursos no té els recursos mínims per difondre's.
  • Baixa: aquest grup de recursos només es difon en alguns dels inventaris disponibles perquè només té els recursos mínims necessaris per llançar Màxim rendiment (és a dir, no té prou amplitud).
  • Mitjana: el grup de recursos té tots els tipus de recursos per difondre's en tots els inventaris disponibles, però no té prou varietat per millorar el rendiment (és a dir, no té prou profunditat).
  • Bona: aquest grup de recursos té tots els tipus de recursos, una bona varietat de recursos i una bona diversificació del text (és a dir, una bona amplitud i profunditat).
  • Excel·lent: aquest grup de recursos té tots els tipus de recursos, inclosos els opcionals que no afecten l'inventari però que ajuden a millorar el rendiment (enllaços de lloc, logotip horitzontal, imatge quadrada), una diversificació del text excel·lent i una varietat de recursos excel·lent (és a dir, una amplitud i una profunditat excel·lents).

Text

Type Minimum Requirement Recommended Maximum
Headlines 3 headlines 11 headlines 15

Long headline 1 headline 2 headlines 5

Descriptions 3 headlines 4 headlines 5

Images

Type Minimum Requirement Recommended Maximum

Landscape

1200 x 628 pixels
(min 600 x 314 pixels)

1 image 4 images 20 images
across all types

Square

1200 x 1200 pixels
(min 300 x 300 pixels)

1 image 4 images 20 images
across all types

Logo

1200 x 1200 pixels
(min 128 x 128 pixels)

1 image 20 images
across all types

Logo

1200 x 300 pixels
(min 512 x 128 pixels)

1 image 20 images
across all types

Portrait

960 x 1200 pixels
(min 480 x 600 pixels)

2 images 20 images
across all types

Videos

Ratio Minimum Requirement Recommended Maximum

Landscape
16:9

10-60 seconds

1 video 5 videos
across all types

Vertical
9:16

10-60 seconds

1 video 5 videos
across all types

Square
1:1

10-60 seconds

1 video 5 videos
across all types

Note: Our system is able to automatically generate videos based on the assets provided. However, we still recommend that advertisers upload at least one video themselves.

Other asset types

Ratio Minimum Requirement Recommended Maximum

Sitelinks

4 sitelinks 20

Call

1 call 1 per goal

Lead

1 lead 1 per goal
Note: If the campaign's primary/biddable conversion goal is call/lead, the asset group is listed as “Incomplete” when it doesn't have call assets or lead assets.